EA - Crysis zamíří na Xbox Live a PlayStation Network

11. 9. 2011 18:42    Rubrika: Tiskové zprávy

Electronic Arts a vývojářské studio Crytek oznámily oceňovanou akční hru Crysis na Xbox LIVE a PlayStation Network. Od října 2011 si hráči budou moci stáhnout upravenou a rozšířenou verzi úspěšné singleplayerové kampaně z prvního dílu série Crysis.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

CRYSIS ZAMÍŘÍ NA XBOX LIVE A PLAYSTATION NETWORK

Společnost Electronic Arts a vývojářské studio Crytek oznámily oceňovanou akční hru Crysis na Xbox LIVE a PlayStation Network. Od října 2011 si hráči budou moci stáhnout upravenou a rozšířenou verzi úspěšné singleplayerové kampaně z prvního dílu série Crysis, přepracovanou pro konzole s využitím výkonu špičkové technologie CryENGINE 3 společnosti Crytek. Díky ní hra nabídne nové nasvícení, efekty a další vizuální vylepšení.

V roce 2007 a znovu v roce 2011 se tituly Crysis a Crysis 2 dočkaly velké chvály ze strany herních recenzentů jako průkopníci nové generace her s úchvatným grafickým zpracováním, podporou špičkových technologií a revolučním sandboxovým herním systémem, v němž hraje hlavní roli supervýkonná bojová kombinéza Nanosuit. Nyní se původní úspěšná singleplayerová kampaň z roku 2007 dostává v remasterované podobě i na Xbox LIVE a PlayStation Network s optimalizovaným ovládáním Nanosuitu, perfektně vyladěným bojem a plnou podporou stereoskopického 3D.

„Na úspěch Crysis jsme opravdu velmi hrdí. V době jejího vzniku jsme plánovali vývoj revoluční FPS a výsledkem byla PC hra, která se stala měřítkem pro ostatní. A z pohledu mnoha hráčů je tomu tak i o čtyři roky později,“ uvedl Cevat Yerli, výkonný ředitel Cryteku.

V Crysis se hráči v roce 2019 vydají na blíže neurčený ostrov v Jihočínském moři, kde američtí vědci učiní děsivý nález. Veškerý kontakt s výzkumným týmem je přerušen poté, co ostrov obsadí severokorejské jednotky. USA reagují vysláním elitního týmu příslušníků Delta Force s cílem prozkoumat aktuální situaci. V atmosféře rostoucího napětí mezi oběma zeměmi se uprostřed ostrova objeví obří mimozemská loď. Tváří v tvář smrtící hrozbě musí Američané a Severní Korejci spojit síly, postavit se mimozemské invazi a svést souboj gigantických rozměrů ve fotorealistickém prostředí džungle či ledem pokryté krajiny.

Crysis bude k dispozici ke stažení za cenu 519 Kč, resp. 1600 Microsoft Points z PlayStation Network a Xbox LIVE. Další informace o Crysis naleznete na www.ea.com/cz/crysis. Dění okolo hry můžete sledovat i na stránkách sociálních sítí pro české a slovenské příznivce titulů EA, konkrétně na Twitteru www.twitter.com/eaczech a Facebooku www.facebook.com/crysis.czsk.

Tiskové zprávy

Diskuse