UMAX Xtreamer SW2 - multimediální přehrávač

11. 9. 2011 18:41    Rubrika: Tiskové zprávy

Xtreamer SW2 sází především na atraktivní cenu při zachování výbavy portů, kompatibility video a audio formátů, kompletní české lokalizace včetně titulků, internetové konektivity a snadné implementace v domácí počítačové síti.

UMAX Xtreamer SW2 - multimediální přehrávač

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Xtreamer SW2 aneb Druhá generace oblíbeného přehrávače přichází na český trh

Téměř přesně 2 roky po uvedení prvního přehrávače značky Xtremer, který si získal desetisíce příznivců na našem trhu, přichází druhá generace pod označením Xtreamer SW2. Nový Xtreamer SW2 sází stejně jako jeho předchůdce především na atraktivní cenu při zachování skvělé výbavy (Gbit LAN, WiFi-N, USB 3.0), kompatibility video a audio formátů, kompletní české lokalizace včetně titulků, internetové konektivity a snadné implementace v domácí počítačové síti. Díky početné české komunitě jsou přehrávače značky Xtreamer zcela vyladěny pro potřeby multimediální zábavy při zachování snadné ovladatelnosti.

Srdcem Xtreameru SW2 je zcela nový procesor Realtek RTD1185 pracující na frekvenci 500MHz a je podpořen 256 MB paměti. Novinkou je zde použití Gbitové LAN, čtečky paměťových karet a také bezdrátového WiFi-n adaptéru včetně zabudované antény. Skvěle odladěný firmware je u přehrávačů Xtreamer samozřejmostí stejně jako přehrávání většiny audio, foto a video formátů. Atraktivní a přívětivé uživatelské rozhraní je lokalizováno do češtiny a nechybí samozřejmě podpora českých titulků. Ve výbavě naleznete 2 xUSB host porty pro připojení externích zařízení, Gbit LAN port pro připojení do lokální sítě, HDMI 1.3 výstup (až 1080P), optický i koaxiální digitální výstup a také kompozitní výstup pro připojení starších televizorů. Novinkou je super rychlý USB 3.0 slave port pro připojení k počítači a také čtečka paměťových karet.

Xtreamer překvapí malým kompaktním provedením vhodným i na cestování, do kterého lze instalovat 2,5“ SATA disk (až 1000GB). Přehrávač s vestavěným diskem se v síti chová jako NAS server. S multimediálními soubory lze tedy pracovat přímo po síti bez nutnosti připojovat Xtreamer k počítači. Uživatelé ocení možnost obsluhovat přehrávač z webového rozhraní stejně jako vytváření playlistů (audio, video, foto). Přidanou hodnotou je vestavěný WiFi-n adaptér s integrovanou anténou, který zákazníci naleznou přímo v balení. K dispozici jsou také integrované webové služby, které dovolí uživatelům přehrávat obsah stovek oblíbených internetových portálů včetně archivů českých a slovenských televizí.

Cena Xtreameru SW2 bez disku je stanovena na atraktivních 2.990 Kč s DPH. V balení naleznete dálkové ovládání,USB 3.0 kabel, WiFi anténu i napájecí adaptér.

Tiskové zprávy

Diskuse