EA - Kultovní série Syndicate se vrací

13. 9. 2011 14:48    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnosti Electronic Arts a Starbreeze Studios oznámily obnovení legendární herní značky Syndicate. Hráči se ujmou role Milese Kila, posledního prototypu agenta organizace Eurocorp, jenž se pouští do boje plného korupce a pomsty.

EA - Kultovní série Syndicate se vrací

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

KULTOVNÍ SÉRIE SYNDICATE SE VRACÍ

Společnosti Electronic Arts a Starbreeze Studios oznámily obnovení legendární herní značky Syndicate. Vývoje se ujal zcela nový tým Starbreeze Studios, který má na kontě tituly jako The Chronicles of Riddick nebo The Darkness. Jeho členové nyní pracují na originální a brutální sci-fi střílečce z pohledu první osoby, zasazené do nepříliš vzdálené, válkou zmítané budoucnosti. Hráči se ujmou role Milese Kila, posledního prototypu agenta organizace Eurocorp, jenž se pouští do boje plného korupce a pomsty.

„V Syndicate je naším cílem nabídnout akční střílečku moderního střihu dnešním hráčům i fanouškům originálu,“ uvedl Jeff Gamon, výkonný producent vydavatelství EA Partners. „Příznivci této klasiky poznají ve hře řadu známých zbraní a prostředí, ovšem nyní ve zcela nové podobě. Hra rovněž nabídne samostatný kooperativní mód pro čtyři hráče s misemi z původního titulu.“

Děj Syndicate je zasazen do roku 2069 a hráči navštíví temný machiavelistický svět, v němž zkolabovaly všechny formy vlády a o dominanci nad místními trhy bojují mocné syndikáty. Nejbrutálnější boj o hlavní americký trh probíhá mezi třemi největšími megakorporacemi - Eurocorp, Cayman Global a Aspari, o jejichž úmyslech a odhodlání si nikdo nedovoluje pochybovat. Ve světě Syndicate je vše včetně lidí digitálně propojeno a hráči tak nejsou omezeni pouze na boj s klasickými zbraněmi.

Prostřednictvím technologie implantovaného biočipu DART 6 mohou zpomalit tok času a pronikat do okolního digitálního světa s cílem odstranit protivníky pomocí mnoha hackerských metod s možností dalšího vylepšování. Syndicate představuje mix dynamické, futuristické akční střílečky s příběhem, v němž hlavní roli hraje právě možnost hackování prostřednictvím vyspělého čipu v unikátním digitálním světě.

Syndicate vyjde počátkem roku 2012 ve verzích pro Xbox 360, PlayStation 3 a PC. Další informace naleznete na oficiálních stránkách www.syndicate.ea.com.

Tiskové zprávy

Diskuse