Epson AcuLaser - řada tiskáren

14. 9. 2011 00:15    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Epson rozšířila výrazně svoji nabídku tiskáren AcuLaser určených pro firemní prostředí. Jsou součástí nové strategie Engineered for Business, ve které se společnost Epson zavazuje podporovat firmy.

Epson AcuLaser - řada tiskáren

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Doposud nejkomplexnější řada tiskáren AcuLaser společnosti Epson

Řada byla rozšířena o jedenáct nových modelů, které firmám poskytnou lepší možnost výběru

Společnost Epson®, přední světový poskytovatel zobrazovacích zařízení, rozšířila výrazně svoji nabídku tiskáren AcuLaser určených pro firemní prostředí. Tato nová zařízení obohacují nabídku modelů vysoké kvality a byla poprvé představena v rámci několika akcí během měsíce června, kdy společnost Epson představila svoji novou strategii „Engineered for Business“.

Řady M1400, MX14, C1700, CX17 a C2900N byly navrženy tak, aby poskytovaly možnosti, kvalitu, odolnost, konektivitu a ekonomické řešení a v období od srpna do října se připojí ke stávající řadě tiskáren AcuLaser.

Se svým rychlým tiskem a kompaktními rozměry poskytují extrémní produktivitu do každé rušné kanceláře, bezproblémový tisk a každodenní spolehlivé zpracování vysokoobjemových tiskových úloh s minimem nutné údržby. Díky snížené spotřebě energie splňuje celá řada také požadavky ENERGY STAR. Výsledkem jsou menší náklady pro společnost a nižší dopad na životní prostředí.

Andrew Semple, head of business imaging ve společnosti Epson Europe, uvádí: „Těchto 11 nových modelů dále posílí naši řadu tiskáren AcuLaser a zajistí, že budeme moci nabídnout širší nabídku produktů Epson, než kdy dříve – od kompaktních černobílých a barevných tiskáren pro co nejvíce prostoru na stole, až po barevné tiskárny navržené tak, aby splňovaly požadavky rozmanitého prostředí informačních technologií. Nová řada tiskáren v sobě snoubí funkce jednoúčelových i multifunkčních zařízení. Tiskárny poskytují vysokou rychlost tisku a jsou schopny každý měsíc zpracovat vysoký objem výtisků. Jsou tak ideální pro každou firmu.“

Tyto nové produkty byly vytvořeny jako odpověď na požadavky firem. Jsou součástí nové strategie „Engineered for Business“, ve které se společnost Epson zavazuje podporovat firmy nabídkou následujícího:

• Výběr – z technologií a široké řady produktů, médií a služeb; to vše navrženo speciálně pro firemní prostředí

  • Výkon – produkty s vysokou produktivitou a mnoha důležitými funkcemi, které do společnosti přinesou vyšší efektivitu
  • Ekonomické řešení – produkty šetrné na spotřebu papíru, energie a médií
  • Ekologické řešení – produkty s nízkým dopadem na životní prostředí

Model Typ

AcuLaser M1400 - Tiskárna, A4, černobíle

AcuLaser MX14 - Multifunkční tiskárna (tisk, skenování, kopírovaní), A4, černobíle

AcuLaser MX14NF - Multifunkční tiskárna 4 v 1 (tisk, skenování, kopírovaní, fax), A4, černobíle, možnost připojení v síti

AcuLaser C1700 - Tiskárna, A4, barevně

AcuLaser C1750N - Tiskárna, A4, barevně, možnost připojení v síti

AcuLaser C1750W - Tiskárna, A4, barevně, možnost připojení v síti, Wi-Fi

AcuLaser CX17 - Multifunkční tiskárna (tisk, skenování, kopírovaní), A4, barevně

AcuLaser CX17NF - Multifunkční tiskárna 4 v 1 (tisk, skenování, kopírovaní, fax), A4, barevně, možnost připojení v síti

AcuLaser CX17WF - Multifunkční tiskárna 4 v 1 (tisk, skenování, kopírovaní, fax), A4, barevně, možnost připojení v síti, Wi-Fi

AcuLaser C2900N - Tiskárna, A4, barevně, možnost připojení v síti

AcuLaser C2900DN - Tiskárna, A4, barevně, možnost připojení v síti, oboustranný tisk

Všechny tiskárny a multifunkční zařízení jsou dostupné od září 2011.

Tiskové zprávy

Diskuse