HP - nové all-in-one pro malé firmy

14. 9. 2011 00:10    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost HP uvedla dva nové elegantní all-in-one počítače určené malým firmám. HP TouchSmart Elite 7320 All-in-One a HP Business PC Pro 3420 kombinují výkon s moderním designem a splňují ty nejnáročnější požadavky zákazníků.

HP - nové all-in-one pro malé firmy

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

HP představila nové all-in-one modely pro malé firmy

Společnost HP uvedla dva nové elegantní all-in-one počítače určené malým firmám. HP TouchSmart Elite 7320 All-in-One a HP Business PC Pro 3420 kombinují výkon s moderním designem a splňují ty nejnáročnější požadavky zákazníků.

Z výzkumu provedeného společností IDC vyplývá, že se podíl all-in-one řešení určených pro firemní uživatele na celkovém trhu all-in-one v příštích 12 měsících zvýší celosvětově z 9,9 % na 15,7 %.(1)

„Popularita osobních počítačů typu all-in-one stále roste a společnost HP zaujímá v tomto segmentu vůdčí postavení," řekl Todd Bradley, výkonný viceprezident divize Personal Systems Group, HP. „Neustále pokračujeme v rozšiřování našeho portfolia, abychom zůstali světovou špičkou v oblasti all-in-one počítačů se systémem Windows. Toho hodláme docílit i zaváděním inovací pro naše firemní zákazníky."

První HP TouchSmart pro malé firmy

Model HP TouchSmart Elite 7320 All-in-One Business PC má elegantní a moderní design, který umožňuje vertikálně pohybovat obrazovkou až do úhlu 30 stupňů. Tuto praktickou funkci využijí zejména zákazníci s omezeným pracovním prostorem.

HP TouchSmart Elite 7320 disponuje 21,5“ širokoúhlým, dotykovým Full HD displejem s LED podsvícením,(2) vysoký výkon zajišťuje druhá generace procesorů Intel Core ™ i3, i5 a i7. Součástí dodávky je i software HP TouchSmart Suite pro efektivní práci v dotykovém prostředí a program zákaznické podpory Elite Support.

::Univerzální využití all-in-one

HP Pro 3420 All-in-One je určen pro velmi vytížené malé firmy hledající univerzální počítač, který je připraven k práci ihned po jeho vybalení. Jedná se o ideální model pro firemní zákazníky nebo firmy vyžadující nástroje pro virtuální spolupráci. HP Pro 3420 je vybaven integrovanou webkamerou a reproduktory Premium Stereo pro okamžitou vzájemnou on-line komunikaci se zaměstnanci na vzdálených pracovištích.

Model je vybaven 20“ displejem, nejnovějším procesorem Intel Core i3, pamětí až 8 GB a pevným diskem s kapacitou až 2 TB. Pro zabezpečení přístupu a sdělování důvěrných informací slouží nástroj HP ProtectTools.(3)

Cena a dostupnost

  • Model HP TouchSmart Elite 7320 bude na českém trhu dostupný od poloviny října 2011 za doporučenou koncovou cenu 10 590 Kč bez DPH.
  • Model HP Pro 3420 bude na českém trhu dostupný od poloviny října 2011 za doporučenou koncovou cenu 13 090 Kč bez DPH.

(1) “2010 Commercial PC Buyer Survey,” IDC #227655, duben 2011.

(2) HD obsah vyžaduje prohlížení HD obrázků.

(3) HP ProtectTools vyžadují Microsoft® Windows.

Tiskové zprávy

Diskuse