Logitech Wireless Touchpad - bezdrátové polohovací zařízení

14. 9. 2011 00:08    Rubrika: Tiskové zprávy

Protože touchpad nepotřebuje k připojení kabel, nevzniká žádný nepořádek ani překážky. Stačí postavit touchpad kamkoli na váš pracovní stůl nebo jinam.

Logitech Wireless Touchpad - bezdrátové polohovací zařízení

Nový Logitech Wireless Touchpad vám umožní s lehkostí ovládat kurzor, posouvat stránky a švihem přecházet z jedné na druhou

Bezdrátové zařízení s vícebodovým dotykovým ovládáním pro PC vám usnadní pohyb na internetu

Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) představila bezdrátové dotykové zařízení Logitech® Wireless Touchpad, které umožňuje s lehkostí ovládat kurzor nebo posouvat internetové stránky a švihem mezi nimi přecházet – a přináší mnoho dalších možností.

Bezdrátový Logitech® Wireless Touchpad nabízí vícebodovou dotykovou navigaci a ovládání pomocí gest, jež vám umožní ovládat počítač mnohem přirozeněji. Plocha citlivá na dotek je rozměrná a poskytuje tak spoustu prostoru, kde se vaše prsty při ovládání mohou s volností pohybovat. A protože touchpad nepotřebuje k připojení kabel, nevzniká žádný nepořádek ani překážky. Stačí postavit touchpad kamkoli na váš pracovní stůl nebo jinam, připojit miniaturní bezdrátový přijímač Logitech® Unifying, který je tak malý, že na něj můžete po zapojení zapomenout (tzv. plug-and-forget), do USB portu vašeho počítače – a zábava může začít. Přijímač navíc může zůstat připojen ve vašem počítači a umožní vám snadno připojit až pět dalších zařízení, která jsou s přijímačem kompatibilní.

„Zařízení Logitech Wireless Touchpad je dokonalou volbou pro ty, kdo chtějí surfovat na webu zábavnější a přirozenější formou,“ řekl Rory Dooley, hlavní viceprezident a generální ředitel divize Control Devices společnosti Logitech. „Ti, kdo využívají internet naplno, mohou díky němu rychle přecházet mezi jednotlivými webovými stránkami a bez námahy je posouvat, když jsou dlouhé – procházení internetu je tak snadnější než kdykoli dříve.“

Bezdrátové zařízení Logitech® Wireless Touchpad s vícebodovou dotykovou navigací nabízí ovládání pomocí gest tvořených až čtyřmi prsty a umožňuje švihem posouvat zobrazené stránky, přeskakovat mezi jednotlivými panely a přepínat spuštěné aplikace. Technologie bezdrátového připojení Advanced 2.4 GHz poskytuje spolehlivé spojení, při němž nedochází prakticky k žádnému zpoždění, výpadkům nebo rušení. A ani napájení touchpadu vás nebude obtěžovat – baterie mají výdrž až čtyři měsíce a LED kontrolky vám indikují, zda je touchpad zapnutý, a upozorní vás, když baterie začnou slábnout.

Cena a dostupnost

Očekává se, že bezdrátové dotykové zařízení Logitech Wireless Touchpad bude v Evropě k dostání v září 2011 za doporučenou maloobchodní cenu 1249 Kč. Další informace můžete získat na adrese www.logitech.com.