HTC Sensation XE - hudební telefon

14. 9. 2011 23:36    Rubrika: Tiskové zprávy

HTC Sensation XE v sobě jako první zařízení na světě integruje soubor zvukových technologií Beats Audio. Součástí balení je i nový typ špuntových sluchátek Beats, které budou exkluzivně v prodeji pouze s novým telefonem.

HTC Sensation XE - hudební telefon

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

HTC ve spolupráci s Beats představují svůj první hudební telefon – HTC Sensation XE

Společnost HTC ve spolupráci s ikonou hudebního průmyslu Beats představila telefon určený všem opravdovým hudebním fajnšmekrům. HTC Sensation XE v sobě jako první zařízení na světě integruje soubor zvukových technologií Beats Audio. Multimediální zaměření telefonu podtrhuje jeden z nejvýkonnějších mobilních procesorů dneška, dvoujádrový Qualcomm Snapdragon s frekvencí 1,5 GHz. Americká společnost Beats je známá především jako inovativní výrobce kvalitních sluchátek schopných reprodukovat hudbu v celém rozsahu slyšitelného zvukového pásma. Sluchátka si oblíbili a denně používají přední umělci, např. Lady Gaga, Eminem, Black Eyed Peas, Alicia Keys nebo sedminásobný vítěz Tour de France Lance Armstrong.

Díky integraci řady softwarových i hardwarových technologií Beats Audio nabídne nový HTC Sensation XE plnohodnotnější poslech hudby ve studiové kvalitě. Součástí balení je i nový typ špuntových sluchátek Beats, které budou exkluzivně v prodeji pouze s novým telefonem. Po jejich zapojení zařízení automaticky aktivuje přednastavený zvukový profil Beats. Ten rozšiřuje rozsah skladby do celé šířky slyšitelného zvukového pásma, čímž dobarvuje hluboké basové i vysoké vokální frekvence.

Pro větší pohodlí majitelů nového telefonu umožňují přiložená sluchátka Beats ovládat hudební přehrávač nebo přijímat hovory bez nutnosti vyndat jej z kapsy.

Dostupnost

Očekáváná dostupnost nového multimediálního modelu HTC Sensation XE je stanovena na říjen letošního roku. Prodejní cena bude upřesněna v době zahájení prodeje.

Tiskové zprávy

Diskuse