Norton 2012 - nové bezpečnostní produkty

14. 9. 2011 23:33    Rubrika: Tiskové zprávy

Norton 2012 přináší vylepšené funkce, které detekují a eliminují nové hrozby, takže osobní informace on-line zůstanou důvěrné. Navíc Norton kombinuje pověst souborů, jejich chování a webovou ochranu pro zabezpečení uživatelů.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Norton představuje nové bezpečnostní produkty Norton 2012

Tým Norton společnosti Symantec (Nasdaq: SYMC) představil bezpečnostní produkty Norton AntiVirus a Norton Internet Security 2012. Novinky přináší nový standard v oblasti bezpečnosti i výkonu.

Norton se stal již druhý rok v řadě jedničkou v bezpečnosti podle prestižních testů AV-Test Institute. Navíc Norton Internet Security 2012 je jedničkou v oblasti výkonu podle nezávislých testů PassMark Software a AV-Comparatives. Podle testů společnosti Symantec překonává Norton 2012 předchozí cenami ověnčené verze Norton 2011 velmi výrazně a přináší o 30 % rychlejší skenování, o 17 % rychlejší spouštění a o 24 % rychlejší kopírování souborů.

Bezpečnostní produkty Norton 2012

Norton 2012 přináší vylepšené funkce, které spolehlivě detekují a eliminují nové hrozby, takže osobní informace on-line zůstanou důvěrné. Navíc Norton kombinuje pověst souborů, jejich chování a webovou ochranu pro doposud nejkomplexnější zabezpečení uživatelů. Mezi klíčové bezpečnostních technologie a vylepšení patří:

  • Norton Identity Safe v cloudu – Chrání osobní informace i informace o financích před počítačovými zločinci a udržuje uživatele v bezpečí před podvodnými weby. Nové uživatelské rozhraní zjednodušuje přihlášení a hesla ukládá do cloudu, takže jsou snadno dostupná z libovolného počítače s nainstalovaným Norton Internet Security 2012.
  • Norton Management – Nová webová funkce umožňuje uživatelům spravovat jejich produkty Norton z celého světa. Uživatelé mohou vzdáleně přidávat produkty Norton, spravovat nastavení zabezpečení a aktualizace, takže lze snadno kontrolovat zdraví svých zařízení nebo opravu problémů, aniž by musel být osobně.
  • Norton Insight – Exkluzivní bezpečnostní technologie Norton založená na pověsti souborů využívá anonymní zprávy o programech od milionů uživatelů produktů Symantec a automaticky identifikuje a zablokuje i doposud neidentifikovaný škodlivý software.
  • Download Insight – Zkontroluje bezpečnost každého stahovaného souboru ještě před instalací a nově poskytuje i údaje o předpokládané stabilitě aplikace na základě zkušeností milionů uživatelů Symantec.
  • SONAR – Vylepšená technologie SONAR monitoruje spuštěné aplikace a jejich chování. Podezřelé aktivity rychle odhalí a chrání tak před doposud neznámými hrozbami.
  • Propojení produktů Norton – Snadný přístup z uživatelského rozhraní k Norton Mobile Security Lite, Norton Cybercrime Index, Norton Online Family a bezplatné službě Norton Safe Web, která hodnotí bezpečnost webových stránek .

Cena, dostupnost a kompatibilita

Norton Internet Security 2012 a Norton AntiVirus 2012 lze koupit u prodejců nebo v on-lině obchodě na cz.norton.com. Doporučená koncová cena včetně DPH pro Norton Internet Security 2012 je 1359 Kč, což zahrnuje bezpečnost na jeden rok až pro 1 počítače. A doporučená koncová cena včetně DPH pro Norton AntiVirus 2012 je 1099 Kč, což zahrnuje bezpečnost na 1 rok pro jeden počítač. Produkty Norton 2012 podporují Microsoft Windows XP (32-bit) Home/Professional/Tablet PC/Media Center se Service Pack 2 nebo novějším, Microsoft Windows Vista (32-bit a 64-bit) a Microsoft Windows 7 (32-bit a 64-bit) oba pro edice Starter/Home Basic/Home Premium/Business/Ultimate. Norton Internet Security a Norton AntiVirus 2007 nebo novější s platným přihlášením k odběru mohou uživatelé zdarma upgradovat na nejnovější verze. Pro více informací navštivte centrum Norton Update na stránce http://updatecenter.norton.com.

Odkazy:

  • Norton Cybercrime Report: http://norton.com/cybercrimereport
  • AV-Comparatives report: http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/performance/performance_aug_2011.pdf
  • AV-Test Institute report: http://norton.com/avtest2012
  • PassMark Software report: http://www.passmark.com/avreport12
Tiskové zprávy

Diskuse