Verbatim Go Executive - přenosný pevný disk

15. 9. 2011 08:56    Rubrika: Tiskové zprávy

Přenosný pevný disk Store Go Executive od Verbatimu je vybaven rozhraním SuperSpeed USB 3.0, úložnou kapacitou 500 GB nebo 750 GB a 256-bitovým hardwarovým AES šifrováním pro bezpečnost uložených dat.

Verbatim Go Executive - přenosný pevný disk

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Přenosný pevný disk Verbatim Store ‘n’ Go Executive

Rychlejší, bezpečnější, Verbatim

Nový přenosný pevný disk Store ‘n’ Go Executive od Verbatimu je vybaven rozhraním SuperSpeed USB 3.0, úložnou kapacitou 500 GB nebo 750 GB a 256-bitovým hardwarovým AES šifrováním pro maximální bezpečnost uložených dat. Disk Executive má elegantní sofistikovaný design a dodává se ve třech barevných provedeních: grafitově šedá, stříbrná a leskle černá. Speciální vlastností disku je citlivý dotykový senzor na jeho povrchu, jehož prostřednictvím lze jemným dotykem aktivovat některou z přednastavených funkcí. Store ‘n’ Go Executive HDD je k dostání v obchodech za doporučené ceny 1 999 Kč (500 GB) a 2 646 Kč (750 GB).

  • SuperSpeed USB 3.0, zpětně kompatibilní s USB 2.0
  • Úložná kapacita 500 GB a 750 GB
  • Maximální zabezpečení dat díky 256-bitovému hardwarovému AES šifrování
  • Elegantní sofistikovaný design ve třech barevných provedeních (grafitově šedá, stříbrná a leskle černá)
  • Citlivý dotykový senzor na povrchu disku aktivuje některou z přednastavených funkcí
  • Předinstalovaný software

Disk Executive je praktickým a spolehlivým úložištěm pro bezpečné uložení dat, které lze použít v širokém spektru obchodních činností podobně jako kterýkoli standardní pevný disk. Vzhledem k povinnosti zadat heslo a přítomnosti bezpečnostního řadiče jsou veškerá data bezpečně zašifrována, a tudíž chráněna před neoprávněným přístupem. Disk Executive nabízí extrémně vysoké přenosové rychlosti, je-li připojen k hostitelskému systému USB 3.0. Zároveň je 100% zpětně kompatibilní se systémy USB 2.0.

Předinstalovaný software

Pevný disk Executive přichází s předinstalovaným zálohovacím a vypalovacím softwarem Nero Back it Up and Burn. Nechybí ani aplikace Green Button, která snižuje spotřebu energie a prodlužuje životnost disku jeho automatickým uvedením do úsporného režimu po určitém intervalu nečinnosti nebo po kliknutí na ikonu Green Button umístěnou na ploše.

Tiskové zprávy

Diskuse