Sony Circle Sound - reproduktory pro smartphony

19. 9. 2011 22:24    Rubrika: Tiskové zprávy

Unikátní vzhled, šíření zvuku do všech stran, streamování hudby přes Bluetooth, nabíjení zařízení a mnoho dalšího.

Sony Circle Sound - reproduktory pro smartphony

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Revoluční reproduktory značky Sony pro smartphony s 360° zvukem a bezdrátovým streamováním hudby přes Bluetooth

Unikátní vzhled, šíření zvuku do všech stran (360° Circle Sound), streamování hudby přes Bluetooth, nabíjení zařízení a mnoho dalšího

Společnost Sony přináší nový, unikátní způsob, jak zaplnit pokoj hudbou ze smartphonu, iPhonu nebo iPodu*. Technologie šíření zvuku Sony Circle Sound nabízí 360° audio z jediné kompaktní reproduktorové jednotky, která vypadá i zní fantasticky.

Na rozdíl od klasických reproduktorů vysílá 3600 Circle Sound dokonale vyvážený zvuk do všech koutů místnosti. Ať reproduktor umístíte kamkoli, hudba vždycky zní skvěle. I když v místnosti (nebo domě či zahradě) změníte jeho polohu, zvuk bude pořád prvotřídní.

Reproduktor SRS-BTV25 spojuje revoluční technologii 3600 Circle Sound s technologií bezdrátového streamování hudby přes Bluetooth, která nabízí bezproblémové připojení ke smartphonům včetně iPhonu a dalším zařízením vybaveným Bluetooth, jako jsou přehrávače Walkman nebo iPod touch nebo tablet iPad.

Když se řekne „bezdrátová technologie“, znamená to přesně to, co čekáte: žádné kabely, žádné složité nastavování – jednoduše vejdete do místnosti, kde je zapojený reproduktor, spojíte s ním své Bluetooth zařízení a přehrávání může začít! Díky svým malým rozměrům, ale mohutnému zvuku a všesměrové charakteristice, je reproduktor SRS-BTV25 použitelný v jakékoli místnosti a může být snadno přemístěn. Ze všech výše uvedených důvodů se jedná o dokonalé hudební zařízení pro odpočinek doma, setkání s pár přáteli nebo třeba velkou party.

Zábava však není omezena pouze na inteligentní telefony a hudební přehrávače. Kdokoli s jakýmkoli zařízením vybaveným technologií Bluetooth si může rychle a jednoduše dopřát bohatý všesměrový zvuk bez překážejících kabelů.

Vzhled modelu SRS-BTV25 je natolik technicky dokonalý a bezprostředně přitažlivý, jak si jen dokážete představit. Takový design je prostě doma všude. Ale přesto se nevyhnete volbě: černá nebo bílá?

Speciální funkce zvýraznění basů bass-boost dodá vaší party rytmus, který nezanikne ani v davu lidí. Díky portu Audio vstup můžete připojit jakýkoli přehrávač bez Bluetooth prostřednictvím konektoru mini-jack. Pro maximální pohodlí můžete svůj smartphone nebo iPhone při každém poslechu dobíjet přes nabíjecí USB port.

Designérské umění Sony se u reproduktoru SRS-BTV25 projevuje na každém kroku: od unikátního všesměrového 360° zvuku po výjimečný vzhled. Tento model je dokonalým doplňkem pro každý smartphone, tablet nebo hudební přehrávač a bude vypadat skvěle v každé místnosti.

Model RDP-V20iP využívá stejnou technologii 3600 Circle Sound, ale funguje jako dokovací/nabíjecí stanice pro telefony iPhone a přehrávače iPod a ovládá se pomocí dodaného dálkového ovladače.

Reproduktor je opravdu mobilní díky interní dobíjecí baterii, která vystačí na 5 hodin přehrávání. Díky tomu jej můžete snadno přemísťovat a vychutnávat si hudbu kdekoli v domě. I v tomto případě platí, že díky sofistikované funkci zvýraznění basů patří reproduktor do těžší váhové kategorie, než by se na první pohled zdálo. Jeho design je dílem stejného autorského týmu jako u modelu SRS-BTV25, takže vypadá skvěle úplně všude – a vybrat si můžete z černé, bílé nebo červené povrchové úpravy. Oba modely budou k dostání od října 2011 za cenu od 3 600 Kč.

Tiskové zprávy

Diskuse