EA - betatest Battlefield 3 odstartuje 29. září

20. 9. 2011 21:49    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Electronic Arts a studio DICE oznámily, že veřejný multiplayerový betatest Battlefield 3 odstartuje 29. září 2011. Multiplayerový betatest Battlefield 3 bude k dispozici ve verzích pro PlayStation 3, Xbox 360 a PC.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

MULTIPLAYEROVÝ BETATEST BATTLEFIELD 3 ODSTARTUJE 29. ZÁŘÍ

Společnost Electronic Arts a studio DICE oznámily, že veřejný multiplayerový betatest Battlefield 3 odstartuje 29. září 2011. Hráči z celého světa si budou moci vyzkoušet videohru, jíž mnozí kritici označují za „nejlepší multiplayerový titul“, ještě dříve, než 28. října 2011 dorazí na pulty obchodů.

Betatest se odehrává v Paříži na mapě Operation Metro, kde hráči projdou parky na periferii města, vybombardovanou stanicí metra nebo přelidněnými ulicemi v okolí budovy pařížské burzy. V populárním módu Rush si to rozdají dvě elitní taktické jednotky. Jedna bude útočit na stanice M-COM, zatímco je druhá bude bránit. Další informace o betatestu najdete na adrese http://www.battlefield.com/cz/battlefield3 nebo na oficiální facebookové stránce http://www.facebook.com/battlefield.czsk.

Multiplayerový betatest Battlefield 3 bude k dispozici ve verzích pro PlayStation 3, Xbox 360 a PC. Hráči, kteří si předobjednají digitální verzi hry pro PC na portálu EA Origin, získají přednostní přístup do betatestu již 27. září 2011. Navíc všichni zákazníci, kteří si předobjednali Limitovanou edici Medal of Honor, získají rovněž přednostní přístup do betatestu od 27. září 2011.

Po vstupu do betaverze se hráči mohou přihlásit i na bezplatnou herní sociální síť Battlelog a začít na ní komunikovat a soutěžit s přáteli, sledovat statistiky a sdílet svůj postup ve hře. Battlelog umožňuje neustálý kontakt se hrou, protože do něj lze vstupovat na PC, konzoli i na mobilním zařízení.

Hráči dále obdrží pozvánku ke vstupu do Gun Clubu EA, kde najdou nejnovější zprávy o střílečkách a bonusy. V případě Battlefield 3 je to například pistole M1911 nebo hráčské odznaky. Pistoli M1911 dostanou také registrovaní veteráni série Battlefield.

Fanoušci, kteří si předobjednají Limitovanou edici Battlefield 3, obdrží bezplatně po vydání hry digitální rozšíření Back to Karkand.* Tento tematický multiplayerový balíček obsahuje čtyři populární mapy ze hry Battlefield 2, přepracované s využitím technologie Frostbite 2. Balíček dále doplňují klasické zbraně a bojová technika z Battlefield 2 a další unikátní odměny či nové achievementy/trofeje. Limitovanou edici Battlefield 3 si můžete předobjednat na http://store.origin.com/battlefield3 nebo http://www.ea.com/cz/1/objednat-battlefield-3.

Battlefield 3 vychází v Česku a na Slovensku 28. října 2011. Novinky o hře sleduje náš kanál série Battlefield na Facebooku http://www.facebook.com/battlefield.czsk.

*Platí podmínky a omezení. Podrobnosti na http://store.origin.com/battlefield3.

Tiskové zprávy

Diskuse