HTC Rhyme - stylový telefon

20. 9. 2011 23:52    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost HTC představila na tiskové konferenci v New Yorku nový unikátní produkt do portfolia svých mobilních zařízení. Srdcem novinky HTC Rhyme je zcela přepracované uživatelské rozhraní HTC Sense.

HTC Rhyme - stylový telefon

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

HTC představilo elegantní novinku HTC Rhyme včetně vlastní řady funkčního příslušenství

Společnost HTC představila na tiskové konferenci v New Yorku nový unikátní produkt do portfolia svých mobilních zařízení. Stylový telefon HTC Rhyme je od základů navržen nejen jako výkonný pomocník, ale především jako funkční a elegantní doplněk s novou řadou vlastního příslušenství. Srdcem novinky HTC Rhyme je zcela přepracované uživatelské rozhraní HTC Sense se vzdušnější hlavní obrazovkou. Telefon bude v Čechách k dispozici v průběhu října v elegantním barevném provedení Hourglass.

HTC Rhyme je od základů navržen pro maximální soulad mezi technologií, designem a uživatelským komfortem. Díky tomu je tělo telefonu zpracováno z vybraných kvalitních materiálů a svou velikostí sedne do ruky každého uživatele. HTC Rhyme je vybaven 3,7 palcovým SLCD displejem s WVGA rozlišením, 5 megapixelovým fotoaparátem s automatickým ostřením a přisvětlovací LED diodou. Telefon navíc obsahuje funkci Instant Shutter, která umožňuje v mžiku zachytit nečekané momentky. HTC Rhyme je jako první telefon z nabídky HTC vybaven také funkcemi Action Burst Scene a Panoramic Mode. Ty umožňují zachytit pět souvislých fotografií v průběhu pěti vteřin, resp. jednoduché „slepování“ několika fotografií do panoramatického celku. Samozřejmostí jsou aplikace určené k úpravám fotografií, jejich nahrávání na sociální sítě a označení přátel.

S novou verzí HTC Sense

Novinka HTC Rhyme se chce odlišit nejen funkčním a elegantním designem, ale i zcela novým uživatelským rozhraním HTC Sense. To v nové verzi obsahuje přepracovanou hlavní obrazovku s důrazem na vzdušnost a přehlednost jednotlivých kontextových nabídek, např. událostí v kalendáři, zpráv a dalších funkcí.

Včetně ucelené řady příslušenství

K telefonu HTC Rhyme lze dokoupit celou řadu nového příslušenství. Doplňky pro sportování nebo bezpečnější řízení auta jsou navrženy s důrazem na maximální funkčnost ve stejném designovém duchu jako model HTC Rhyme.

  • HTC Rhyme Docking Station je dokovací stanice navržená speciálně pouze pro model HTC Rhyme. Kromě dobití baterie umožňuje proměnit telefon v přenosnou Hi-Fi věž díky vestavěným Bluetooth reproduktorům.
  • HTC Rhyme Charm je užitečný pomocník pro dámské kabelky nebo batohy. Stylový doplněk ve tvaru malé kostičky lze šňůrou připevnit k telefonu, díky čemuž je mnohem jednodušší jej najít na dně tašky mezi dalšími osobními potřebami. V případě příchozího hovoru se kostka lehce rozsvítí, aby uživatele diskrétně upozornila.
  • HTC Rhyme Sports Armband využijí hlavně sportovci, kteří se při cvičení nehnou bez své oblíbené hudby nebo například potřebují při běhání zaznamenat trasu pomocí GPS.
  • HTC Rhyme Tangle Free Headphones jsou stylové špunty pro poslech oblíbené hudby.
  • HTC Rhyme Bluetooth Headset slouží pro pohodlné a bezpečné telefonování při řízení auta.
  • HTC Rhyme Bluetooth Car Speaker je sada reproduktorů a mikrofonu, které lze připevnit na sluneční stínidla do auta.

Dostupnost

Prodej HTC Rhyme bude v České republice zahájen v průběhu října letošního roku. Doporučená koncová cena a dostupnost jednotlivého příslušenství bude upřesněna v tiskové zprávě při zahájení prodeje.

Produktové fotografie ve vysokém rozlišení jsou k dispozici na press.amic.cz.

Tiskové zprávy

Diskuse