Gears of War 3 pro Xbox 360 v prodeji

20. 9. 2011 21:47    Rubrika: Tiskové zprávy

Završení výpravné trilogie je tu. Očekávaný třetí díl videoherní ságy Gears of War se objevil na pultech obchodů. Gears of War 3 vyvinulo renomované studio Epic Games exkluzivně pro Xbox 360.

Gears of War 3 pro Xbox 360 v prodeji

Výpravná trilogie se chýlí ke konci. Gears of War 3 ode dneška v prodeji!

Završení výpravné trilogie je tu. Všechna útočiště lidské rasy leží v troskách a Marcus Fenix společně se svou jednotkou Delta Squad z posledních sil vzdoruje ve finální bitvě proti vytrvalé mimozemské rase Lambent. Očekávaný třetí díl videoherní ságy Gears of War se objevil na pultech obchodů. Že se jedná o nejkvalitnější titul exkluzivně pro Xbox 360 v letošním roce, potvrzují zahraniční i tuzemská vysoká hodnocení. Gears of War 3 vyvinulo renomované studio Epic Games exkluzivně pro Xbox 360.

„Třetí pokračování je náš největší, nejvelkolepější a nejvýpravnější díl z celé série,“ říká Cliff Bleszinski, výtvarný ředitel Epic Games a dodává: „Přidali jsme spoustu vylepšení pro kooperativní hraní v multiplayeru a nových funkcí, které ocení nejen skalní fanoušci série, ale i noví hráči.“

Fanoušci, kteří nestihli třetí pokračování Gears of War předobjednat, mohou zakoupit standardní verzi hry za doporučenou cenu 1499 Kč. Základní limitovaná edice je k dispozici za doporučenou cenu 1799 Kč a obsahuje věrnou repliku medaile v měřítku 1:1, exkluzivní multiplayerovou postavu Adama Fenixe, repliku vlajky vlající nad House of Sovereigns a závěť Adama Fenixe.

Skalním fanouškům nesmí ve sbírce chybět také nejhodnotnější limitovaná Epic edice za doporučenou cenu 2990 Kč, která ohromí téměř 30 cm vysokou sochou Marcuse, 96 stránkovou příručkou od spisovatele Toma Biselala a exkluzivní kolekce doplňujících zbraní pro multiplayerové hraní.

Hráči, kteří uvažují o pořízení nové konzole, mohou využít limitovanou nabídku stylové Gears of War konzole Xbox 360 v rudé a černé barvě. Balení navíc obsahuje dvojici speciálních ovladačů a pevný disk s navýšenou kapacitou 320 GB. Limitovanou sérii konzole lze zakoupit za doporučenou cenu 8490 Kč.

Třetí díl Gears of War je stejně jako oba předchozí díly s českými titulky. Pro majitele 3D televizí je navíc připravena podpora stereoskopického zobrazení.

Příchod Gears of War 3 do České republiky zahájila česká pobočka společnosti Microsoft ve středu 14. září neformální akcí ve Freestyle Parku v Modřanech. Novináři a fanoušci Xboxu – hudební umělci James Cole, Indy a DJ Mike Trafik si mohli jako první na světě zahrát třetí díl Gears of War. Vybrané fotografie z akce jsou k dispozici na facebook.com/xbox.cz. Kompletní fotogalerii najdete na press.amic.cz.