Svět informatiky ve finančnictví

25. 9. 2011 20:25    Rubrika: Tiskové zprávy

Konference Svět informatiky ve finančnictví, která se uskuteční 5. října 2011 v kongresovém centru u Hájků v Praze 1, se bude zabývat tím, co mohou v této oblasti přinést moderní technologie.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Inovace jsou ve finančním sektoru nezbytné

Finanční sektor se v posledních letech stává jedním z nejkompetitivnějších, a pro finanční instituce je stále náročnější získat na trhu konkurenční výhodu, a dokonce i udržet krok s trhem je často velkou výzvou. Konference Svět informatiky ve finančnictví, která se uskuteční 5. října 2011 v kongresovém centru u Hájků v Praze 1, se bude zabývat tím, co mohou v této oblasti přinést moderní technologie, jaká konkrétní řešení připadají v úvahu, a jak je nejlépe implementovat.

Nezávislý pohled na problematiku přinese Patrik Horný, Director Consulting SSI ze společnosti Deloitte, a mimo jiné popíše role Enterprise Architektury a Change managementu při zavádění inovací.

Těšit se můžete na zajímavé přednášky pojímající téma IT bezpečnosti, optimalizace procesů z hlediska efektivity a nákladů, či rovněž zásadní téma podpory prodejních procesů. Konference se účastní společnosti DEFINITY Systems, ESET Software, IBM, INFA Partner, Softec CZ, TurboConsult a ZONER.

Detailní program, profily partnerů a formulář pro registraci zdarma najdete na http://financnictvi.expo-net.cz. Připravili jsme pro Vás také anketu o zajímavé ceny.

Tiskové zprávy

Diskuse