Energizer svěřil data aplikaci Autodesk Vault

27. 9. 2011 12:17    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Autodesk oznámila, že firma Energizer Holdings nasadila software pro správu dat Autodesk Vault. Kromě propojení pracovišť po celém světě počítá Energizer s úzkou integrací aplikace Vault do ostatních podnikových systémů.

Společnost Energizer svěřila svá data aplikaci Autodesk Vault

Přední globální výrobce nahradil Teamcenter za software pro správu dat od Autodesku

Společnost Autodesk, světový lídr v oblasti 3D návrhového, konstrukčního a animačního softwaru, oznámila, že firma Energizer Holdings (Energizer), jejíž portfolio zahrnuje globálně uznávané a oblíbené značky jako baterie Energizer a kapesní svítilny Eveready, nasadila software pro správu dat Autodesk Vault. Od jeho zavedení očekává Energizer zefektivnění vlastního vývoje výrobků a využívání informací ve výrobním procesu. Společnost nasadila Vault pro správu podnikových dat namísto dosud používaného řešení Siemens Teamcenter.

Nadnárodní společnost s ročními tržbami ve výši 4,3 miliardy dolarů nainstaluje Vault na 12 různých místech po celém světě, jehož prostřednictvím propojí oddělení konstrukce, plánování výroby a výrobní provozy. Široké spektrum uživatelů od konstruktérů až po obsluhu výrobních linek získá okamžitý, přímý a bezpečný přístup ke klíčovým návrhovým a výrobním datům. Společnost tak bude moci snáze zvyšovat efektivitu výroby a optimalizovat výrobní linky, produkující inovativní výrobky jako baterie do hodinek, čelové svítilny nebo USB nabíječky mobilních telefonů.

„Naše výrobní zařízení je v provozu 24 hodin denně a vyrábí 600 až 900 kusů výrobků za minutu,“ řekl Todd Schuler, šéfkonstruktér, Energizer Battery Manufacturing. „Díky softwaru pro správu dat společnosti Autodesk máme okamžitě k dispozici podrobná data o výrobních zařízeních, takže jsme schopni zkrátit dobu oprav nebo změn nastavení na minimum. To nám pomáhá udržovat výrobu neustále v chodu.“

Od nasazení nástrojů Autodesk pro správu dat si společnost Energizer slibuje četná vylepšení výrobního procesu. Kromě propojení pracovišť po celém světě počítá Energizer s úzkou integrací aplikace Vault do ostatních podnikových systémů pro podporu optimalizace podnikových procesů. Navíc od přechodu na Vault očekává podstatnou úsporu ročních nákladů.

Integrace s nástroji Autodesk pro digitální prototypování je klíčovým faktorem

Významnou roli v rozhodnutí společnosti Energizer přejít na Vault hrála kompatibilita se softwarem Autodesk pro digitální prototypování, v němž společnost navrhuje svá výrobní zařízení.

Návrhy výrobních zařízení společnosti Energizer vycházejí z konceptu výrobních systémů a konkrétních požadavků na stroje. Konstruktéři poté vytvářejí v aplikaci Autodesk Inventor digitální prototypy, v nichž často kombinují 2D a 3D CADová data s informacemi od dodavatelů. Propracovaná integrace aplikací Vault a Inventor umožňuje společnosti Energizer snadno spravovat data od návrhu až po výrobu, což šetří čas, zaručuje přesnost dat a snižuje náklady.

„Energizer si udržuje vedoucí pozici v několika produktových kategoriích, což je důkazem inovativního přístupu této společnosti k podnikání,” řekl Robert „Buzz“ Kross, senior viceprezident Manufacturing Industry Group společnosti Autodesk. „Nasazením řešení Vault uplatňuje tatáž vysoká měřítka i na oblast správy dat, což jí pomůže pracovat vysoce efektivně a udržet si vedoucí pozici na trhu.“