Energizer svěřil data aplikaci Autodesk Vault

27. 9. 2011 12:17    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Autodesk oznámila, že firma Energizer Holdings nasadila software pro správu dat Autodesk Vault. Kromě propojení pracovišť po celém světě počítá Energizer s úzkou integrací aplikace Vault do ostatních podnikových systémů.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Energizer svěřila svá data aplikaci Autodesk Vault

Přední globální výrobce nahradil Teamcenter za software pro správu dat od Autodesku

Společnost Autodesk, světový lídr v oblasti 3D návrhového, konstrukčního a animačního softwaru, oznámila, že firma Energizer Holdings (Energizer), jejíž portfolio zahrnuje globálně uznávané a oblíbené značky jako baterie Energizer a kapesní svítilny Eveready, nasadila software pro správu dat Autodesk Vault. Od jeho zavedení očekává Energizer zefektivnění vlastního vývoje výrobků a využívání informací ve výrobním procesu. Společnost nasadila Vault pro správu podnikových dat namísto dosud používaného řešení Siemens Teamcenter.

Nadnárodní společnost s ročními tržbami ve výši 4,3 miliardy dolarů nainstaluje Vault na 12 různých místech po celém světě, jehož prostřednictvím propojí oddělení konstrukce, plánování výroby a výrobní provozy. Široké spektrum uživatelů od konstruktérů až po obsluhu výrobních linek získá okamžitý, přímý a bezpečný přístup ke klíčovým návrhovým a výrobním datům. Společnost tak bude moci snáze zvyšovat efektivitu výroby a optimalizovat výrobní linky, produkující inovativní výrobky jako baterie do hodinek, čelové svítilny nebo USB nabíječky mobilních telefonů.

„Naše výrobní zařízení je v provozu 24 hodin denně a vyrábí 600 až 900 kusů výrobků za minutu,“ řekl Todd Schuler, šéfkonstruktér, Energizer Battery Manufacturing. „Díky softwaru pro správu dat společnosti Autodesk máme okamžitě k dispozici podrobná data o výrobních zařízeních, takže jsme schopni zkrátit dobu oprav nebo změn nastavení na minimum. To nám pomáhá udržovat výrobu neustále v chodu.“

Od nasazení nástrojů Autodesk pro správu dat si společnost Energizer slibuje četná vylepšení výrobního procesu. Kromě propojení pracovišť po celém světě počítá Energizer s úzkou integrací aplikace Vault do ostatních podnikových systémů pro podporu optimalizace podnikových procesů. Navíc od přechodu na Vault očekává podstatnou úsporu ročních nákladů.

Integrace s nástroji Autodesk pro digitální prototypování je klíčovým faktorem

Významnou roli v rozhodnutí společnosti Energizer přejít na Vault hrála kompatibilita se softwarem Autodesk pro digitální prototypování, v němž společnost navrhuje svá výrobní zařízení.

Návrhy výrobních zařízení společnosti Energizer vycházejí z konceptu výrobních systémů a konkrétních požadavků na stroje. Konstruktéři poté vytvářejí v aplikaci Autodesk Inventor digitální prototypy, v nichž často kombinují 2D a 3D CADová data s informacemi od dodavatelů. Propracovaná integrace aplikací Vault a Inventor umožňuje společnosti Energizer snadno spravovat data od návrhu až po výrobu, což šetří čas, zaručuje přesnost dat a snižuje náklady.

„Energizer si udržuje vedoucí pozici v několika produktových kategoriích, což je důkazem inovativního přístupu této společnosti k podnikání,” řekl Robert „Buzz“ Kross, senior viceprezident Manufacturing Industry Group společnosti Autodesk. „Nasazením řešení Vault uplatňuje tatáž vysoká měřítka i na oblast správy dat, což jí pomůže pracovat vysoce efektivně a udržet si vedoucí pozici na trhu.“

Tiskové zprávy

Diskuse