Logitech - bezdrátové headsety pro PC, tablet i smartphone

28. 9. 2011 23:03    Rubrika: Tiskové zprávy

Logitech - bezdrátové headsety pro PC, tablet i smartphone

Logitech představuje novou řadu bezdrátových headsetů

Nové bezdrátové náhlavní sady vám umožní poslouchat a hrát déle díky pohodlnému designu, stereo zvuku a dlouhé výdrži baterií

Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) představila produktovou řadu dvou nových bezdrátových náhlavních sad – obě nabízejí čistý zvuk, který si můžete vychutnávat v pohodlí celé hodiny.

Bez ohledu na to, zda chcete poslouchat hudbu na počítači, smartphonu nebo tabletu, můžete tak nyní činit s plným komfortem, kdy vám ve volném pohybu nebudou bránit žádné kabely ani dráty. A díky technologii, která zvuk optimalizuje a současně potlačuje obtěžující hluk okolí, se můžete plně ponořit do hudby, her i telefonování. Pro bezdrátové headsety Logitech je charakteristická spolehlivost spojení a navíc se dodávají s dobíjecí baterií s dlouhou výdrží, abyste mohli poslouchat, chatovat a hrát ještě déle.

„Je nám potěšením představit tuto novou řadu náhlavních sad, které jsou navrženy s ohledem na lidi, kteří nechtějí obětovat kvalitu zvuku na úkor pohodlí a praktičnosti bezdrátového připojení,“ řekl Vincent van Rij, regionální produktový manager divize Voice Access ve společnosti Logitech. „Lidé si mohou vybrat headset, který bude ideální pro ně – podle ceny, kterou chtějí investovat, a podle typu zařízení, jež používají. Ať si již vyberou jakkoli, získají špičkový produkt, který nabídku současného trhu převyšuje.“

Hlavní přednosti nové řady náhlavních sad Logitech:

Bezdrátová náhlavní sada Logitech Wireless Headset H600

Model Logitech® Wireless Headset H600 poskytuje bezdrátový zvuk pro hovory a poslech hudby na PC. Stačí připojit miniaturní „nano“ přijímač do USB portu a můžete na něj zapomenout – je totiž tak malý, že jej můžete ponechat zapojený. Reproduktory sluchátek (drivery) jsou laděné pomocí laseru pro co nejmenší zkreslení, abyste si mohli vychutnat čisté hovory i stereo zvuk, přičemž váš hlas snímá mikrofon s funkcí potlačení okolního hluku. A nic vás nepoutá k pracovnímu stolu: od svého počítače můžete být až 10 metrů vzdáleni – záleží na nastavení a podmínkách daného prostředí. Dobíjecí baterie vám umožní chatovat nebo poslouchat až šest hodin, během nichž oceníte, jak pohodlné jsou náušníky této náhlavní sady. Navíc je možné headset pro snadné přenášení a uložení složit podobně jako sluneční brýle.

Bezdrátová náhlavní sada Logitech Wireless Headset H800

Je snadné připojit se k podporovaným zařízením – PC, tabletům a smartphonům – a přepínat mezi nimi díky ovládacím prvkům přímo na sluchátcích, jež jsou součástí náhlavní sady Logitech® Wireless Headset H800. Laserem laděné drivery a vestavěný ekvalizér poskytují bohatý digitální stereo zvuk a váš hlas od hluku okolí očistí mikrofon s funkcí potlačení okolního šumu. Můžete se volně pohybovat až do vzdálenosti 10 metrů od počítače, pokud používáte miniaturní „nano“ přijímač, nebo můžete headset spárovat se zařízeními podle vaší volby, pokud jsou vybavena rozhraním Bluetooth. Díky dobíjecí baterii s výdrží až šest hodin můžete poslouchat a chatovat déle než obvykle a během té doby vám pohodlí zajistí jak vypolstrovaný hlavový pásek, tak i měkké náušníky. A když budete chtít začít dělat něco jiného, snadno a úhledně svou náhlavní sadu složíte a bezpečně uložíte.

Cena a dostupnost

Očekává se, že obě bezdrátové náhlavní sady budou v Evropě k dostání během září, model Logitech Wireless Headset H600 se bude prodávat za doporučenou maloobchodní cenu 1499 Kč a maloobchodní doporučená cena modelu Wireless Headset H800 je stanovena na 2499 Kč. Podrobnější informace můžete získat na našem blogu nebo internetových stránkách.