Star Wars: The Old Republic

28. 9. 2011 22:51    Rubrika: Tiskové zprávy

Dr. Ray Muzyka a Dr. Greg Zeschuk ze studia BioWare oznámili na výstavě Eurogamer Expo datum vydání Star Wars: The Old Republic. V Evropě bude k dispozici od 22. prosince 2011.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

STAR WARS: THE OLD REPUBLIC VYJDE 22. PROSINCE 2011

Republika, nebo Impérium? Zvolte si stranu a začněte psát vlastní ságu Star Wars v revoluční příběhové MMO hře studia BioWare

Dr. Ray Muzyka a Dr. Greg Zeschuk ze studia BioWare oznámili na výstavě Eurogamer Expo datum vydání Star Wars: The Old Republic. V Evropě bude k dispozici od 22. prosince 2011.

Star Wars: The Old Republic je masivně multiplayerová online hra, dějově zasazená do doby tisíce let před vzestupem Dartha Vadera, v níž se hráči vydají na daleké výpravy plné dynamických soubojů na legendárních místech galaxie Star Wars. Každá z osmi hlavních tříd postav ve hře disponuje originální trilogií příběhů, přičemž všechny jsou plně namluvené a mají vlastní soundtrack.

„Když v roce 1977 přišel Lucasfilm se Star Wars, zapůsobilo to jako kouzlo. Naším cílem je zopakovat totéž 22. prosince, kdy bude spuštěn Star Wars: The Old Republic,“ uvedl Dr. Ray Muzyka, spoluzakladatel a generální manažer BioWare.

Star Wars: The Old Republic lze nyní až do vyprodání zásob předobjednávat u vybraných prodejců*. Všichni, kdo si hru předobjednají, obdrží aktivační kód k odemknutí přednostního přístupu** do hry ještě před 22. prosincem 2011. Množství kopií v rámci předobjednávkové kampaně je omezeno a přednostní přístup si zajistí jen ti, kdo si hru předobjednají a aktivují kód před oficiálním datem vydání. Součástí každé kopie Star Wars: The Old Republic je 30denní předplatné hry, které lze poté obnovovat za €12,99 měsíčně, €35,97 čtvrtletně (€11,99/měsíc) nebo €65,94 půlročně (€10,99/měsíc).

* Platí podmínky a omezení. Více na www.StarWarsTheOldRepublic.com/preorder.

**Kódy lze uplatnit na stránce www.StarWarsTheOldRepublic.com/preorder. Jejich množství v předobjednávkové kampani je omezeno a budou přidělovány v pořadí podle objednávek.

Tiskové zprávy

Diskuse