Veronika Siwková novou marketingovou a PR manažerkou Symantec

27. 9. 2011 15:46    Rubrika: Tiskové zprávy

Veronika Siwková novou marketingovou a PR manažerkou Symantec

Symantec představil novou marketingovou a PR manažerku pro Českou a Slovenskou republiku

Symantec oznámil změnu na marketingové pozici. Novou marketingovou a PR manažerkou pro Českou a Slovenskou republiku se stává Veronika Siwková. V nové pozici bude zodpovídat za marketing a propagaci podnikových řešení a produktů.

Veronika Siwková (32 let) přichází do Symantecu ze společnosti eD’ System Czech, která je největším distributorem výpočetní techniky v České republice. Zde zodpovídala jako Produkt Marketing Manažer za kompletní marketing jednotlivých značek v portfoliu (například Intel, AMD nebo Microsoft), včetně přípravy strategií, plánování veškerých marketingových aktivit nebo organizaci akcí. Dříve působila na marketingové pozici ve Velké Británii, kde nasbírala bohaté zkušenosti se zaváděním nových produktů na trh a vytvářením produktových brandů jak v B2B, tak i v B2C prostředí.

„Jsme velmi rádi, že Veronika posílí náš tým. V Symantecu může využít své bohaté zkušenosti z oblasti marketingu a PR a zejména znalost IT prostředí. Osobně se na spolupráci velmi těším,“ říká Markéta Bauerová, Country Manager, Symantec ČR a SR.

„Symantec je silná a respektovaná společnost po celém světě. Velmi se těším na nové výzvy a chci využít svých dobrých kontaktů a zkušeností nejenom z IT oblasti pro další rozvoj Symantecu,“ říká Veronika Siwková, Enterprise Marketing & PR Manager Czech Republic & Slovakia, Symantec Corporation.