Battlefield 3 odstartuje konzolový turnaj

29. 9. 2011 03:10    Rubrika: Tiskové zprávy

Na největším konzolovém turnaji v dějinách videoher se hráči z celého světa utkají online v Battlefield 3 o šanci vyhrát 1,6 miliónu dolarů v tvrdé měně.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

TURNAJ V BATTLEFIELD 3 O 1,6 MILIÓNU DOLARŮ

Battlefield 3 odstartuje největší konzolový turnaj v dějinách videoher

Nejžhavější herní titul letošního předvánočního trhu se chystá nadělit skvělý dárek – 1,6 miliónu amerických dolarů! Studio DICE společnosti Electronic Arts a společnost Virgin Gaming dnes představily Battlefield 3 Worldwide Conquest Tournament.

Na největším konzolovém turnaji v dějinách videoher se hráči z celého světa utkají online v Battlefield 3 o šanci vyhrát 1,6 miliónu dolarů v tvrdé měně. Onlinový turnaj se rozběhne počátkem roku 2012 a vyvrcholí velkým finále, z něhož nejlepší hráči Battlefieldu odkráčejí bohatší o podíl z celkové částky 1,6 miliónu dolarů. Další informace najdete na stránkách www.BattlefieldMillions.com.

„Pro naše členy neustále připravujeme nové herní zážitky, které jim nikdo jiný nenabídne, a Battlefield 3 pro tento účel splňuje veškeré předpoklady,“ uvedl Zachary Zeldin, spoluzakladatel Virgin Gaming. „Série Battlefield vždy nabízela díky svému špičkovému multiplayeru skvělé sociální vyžití. Velmi nás těší, že máme tak vášnivé a oddané fanoušky,“ prohlásil Karl Magnus Troedsson, generální manažer DICE.

Battlefield 3 vyjde v Česku a na Slovensku 28. října 2011 ve verzích pro PlayStation 3, Xbox 360 a PC. Hráči na PC budou mít možnost zakoupit a stáhnout Limitovanou edici Battlefield 3 na portálu Origin, novém onlinové obchodě EA. Novinky o hře nabízí oficiální stránka http://www.battlefield.com/cz/battlefield3 nebo náš kanál série Battlefield na Facebooku http://www.facebook.com/battlefield.czsk.

Tiskové zprávy

Diskuse