Smartphone HTC Explorer

2. 10. 2011 12:57    Rubrika: Tiskové zprávy

Novinka je určena těm, kteří doposud s chytrými telefony nepřišli do styku a hledají plnohodnotný smartphone s dobrým poměrem cena/výkon.

Smartphone HTC Explorer

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

HTC představilo „vstupenku“ do světa smartphonů – HTC Explorer

Společnost HTC rozšířila své portfolio produktů o nového zástupce v kategorii nejdostupnějších smartphonů – HTC Explorer. Novinka je určena těm, kteří doposud s chytrými telefony nepřišli do styku a hledají plnohodnotný smartphone s ideálním poměrem cena/výkon. HTC Explorer je vybaven 3,2“ HVGA (480x320 pixelů) displejem, tří megapixelovým fotoaparátem a operačním systémem Android. Telefon obsahuje také nejnovější verzi uživatelského prostředí HTC Sense. Model HTC Explorer uceluje produktové portfolio výrobce HTC, díky čemuž společnost dokáže uspokojit potřeby nejrůznějších cílových skupin.

„HTC Explorer je se svým poměrem cena/výkon ideální vstupenkou do světa smartphonů,“ říká Jason Mackenzie, prezident obchodu a marketingu společnosti HTC a dodává: „Novinka HTC Explorer je prvním výsledkem naší snahy přiblížit chytré telefony i těm uživatelům, kteří se jim doposud vyhýbali.“

HTC Sense

HTC Explorer je vybaven nejnovější verzí uživatelského prostředí HTC Sense, která se poprvé představila ve stylovém modelu HTC Rhyme. Od ostatních nadstaveb se odlišuje vzájemnou provázaností jednotlivých aplikací, širokou nabídkou widgetů a působivými grafickými animacemi napříč celým prostředím. Předností nové verze HTC Sense je především jednoduše přizpůsobitelná pohotovostní obrazovka, na které si uživatel nastaví pouze aplikace, které denně používá.

Dostupnost

Zahájení prodeje HTC Explorer je v České republice plánováno na listopad letošního roku. Doporučená cena bude oznámena v tiskové zprávě při zahájení prodeje. Telefon bude k dispozici v černé nebo modré barevné variantě.

Produktové fotografie jsou k dispozici na press.amic.cz. Technické specifikace najdete na htc.com.

Další informace o společnosti HTC jsou k dispozici na oficiální facebookové stránce www.facebook.com/htcfansczsk nebo www.htc.cz.

Tiskové zprávy

Diskuse