Konference Svět informatiky ve finančnictví

30. 9. 2011 20:36    Rubrika: Tiskové zprávy

Roste složitost procesů, zapojuje se do nich stále více pracovníků, procesy se často mění a vedle toho jsou banky pod neustálým tlakem akcionářů na snižování nákladů na obsluhu klienta a zvyšování výnosů.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Svět informatiky ve finančnictví už příští středu!

Konference Svět informatiky ve finančnictví se už blíží, bude se konat 5. října 2011 se v kongresovém centru u Hájků v Praze 1. Stále ještě máte možnost se zdarma registrovat!

Kromě dalších zajímavých témat se budete moci seznámit například se zaváděním procesních aplikací. Zlepšování procesů je cílem každé banky. Roste složitost procesů, zapojuje se do nich stále více pracovníků, procesy se často mění a vedle toho jsou banky pod neustálým tlakem akcionářů na snižování nákladů na obsluhu klienta a zvyšování výnosů. Tyto požadavky nutí banky hledat nové cesty, nabízet nové produkty a služby, neustále se věnovat optimalizaci procesů, měřit jejich výkonnost a hledat jakékoliv úspory.

Jednou z možností jak zlepšit a zprůhlednit obsluhu klienta a také interní činnosti banky je zavedení procesních aplikací. Pokud se na vývoj těchto aplikací použijí Business Process Management (BPM) nástroje, procesy budou nejen lépe řízené a měřitelné, ale navíc budou snadněji upravitelné a čitelnější pro business analytiky, kteří se tak budou moci lépe zamýšlet nad jejich optimalizací.

Na konferenci se například dozvíte, jaké procesy jsou vhodné k automatizaci, a jak nejlépe vybrat BMP nástroje s ohledem na vaše požadavky. Výběr vhodného nástroje může výrazně ovlivnit dobu realizace projektu, jeho cenu ale i efektivitu vývoje.

V programu také nebude chybět problematika bezpečnosti a change managementu. Návštěvníci si budou moci udělat přehled o aktuální nabídce řešení pro finanční sektor, a diskutovat s odborníky ve výstavní části konference.

Detailní program, profily partnerů a formulář pro registraci zdarma najdete na http://financnictvi.expo-net.cz.

Tiskové zprávy

Diskuse