Myš Genius s výdrží baterie půl roku

5. 10. 2011 22:44    Rubrika: Tiskové zprávy

Genius představil bezdrátovou myš Ergo 7000 s ergonomickým designem. Na výběr je ze tří barevných variant - černé, metalicky fialové a metalicky zelené.

Myš Genius s výdrží baterie půl roku

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Myš Genius s výdrží baterie půl roku

Genius představil bezdrátovou myš Ergo 7000 s ergonomickým designem. Jedná se o další z řady myší, která používá optický senzor s rozlišením snímacího senzoru 1200 dpi pro přesnější pohyb. Baterie díky úsporné technologii dokáže napájet myš až šest měsíců. Na výběr je ze tří barevných variant - černé, metalicky fialové a metalicky zelené. Doporučená koncová cena novinky je 329 Kč včetně DPH.

Použitý optický senzor je díky 1200 dpi mnohem přesnější, než naprostá většina levných optických myší. Myš je také schopna fungovat na prakticky libovolném, zpravidla i nerovném povrchu. Mimo standardních tří - dvou klasických a třetího společného s rolovacím kolečkem - disponuje myš ještě dvojicí tlačítek, které slouží v základním nastavení pro předchozí a následující stránku při prohlížení webu a dokumentů. Tato dvě tlačítka lze ale volitelně přiřadit i k jiným, často se opakujícím činnostem. Ergo 7000 je spojena bezdrátově s USB přijímačem pomocí radiové bezdrátové technologie s frekvencí 2.4 GHz. O napájení se stará jedna AA baterie, která díky úspornosti myšky vydrží podle výrobce až 6 měsíců. Při častém přenášení uživatelé ocení mechanismus, kterým přilepí myš k notebooku. Tuto výroční edici myší Genius ozvláštnil dvěma logy – stávajícím a také historickým z roku 1985 s myškou, které na sobě měly první produkty této značky.

::Technické parametry Ergo 7000

Rozhraní: USB 2.0
Podporované OS: Windows 7/Vista/XP/|MAC OSX 10.4+
Frekvence bezdrátové technologie: 2,4 GHz
Počet tlačítek: pět (pravé, levé, střední se scrollovacím kolečkem, posun na další a předchozí stránku)
Rozlišení: 1200 dpi
Baterie: AA
Rozměry: 90 x 55 x 35 mm
Hmotnost: 65 g

Tiskové zprávy

Diskuse