AgfaPhoto - nová řada fotorámečků

7. 10. 2011 04:37    Rubrika: Tiskové zprávy

Kromě elegantního designu nabídne nová řada lepší kvalitu snímků díky technologii Crystal ImageHD. Ta optimalizuje kvalitu snímků automatickými opravami nedokonalostí fotografie, například jasu, kontrastu, odstínu nebo rovnováhy barev.

AgfaPhoto - nová  řada fotorámečků

Nová řada tenkých fotorámečků AGFAPHOTO

Společnost AgfaPhoto představila řadu fotorámečků, která zahrnuje pět modelů různých velikostí. Kromě elegantního designu nabídne nová řada lepší kvalitu snímků díky technologii Crystal ImageHD. Modely AF5079PS, AF5089PS, AF5089MS, AF5109PS a AF5109MS s tenkými obrazovkami jsou ideální pro kohokoli, kdo chce sdílet foto momentky s rodinou nebo přáteli. Novinky se prodávají od října s cenovkou již od 1 290 Kč s DPH.

Fotky a videa se zobrazují na LCD dipleji s LED podsvícením, který je vybaven technologií Crystal ImageHD. Ta optimalizuje kvalitu snímků automatickými opravami nedokonalostí fotografie, například jasu, kontrastu, odstínu nebo rovnováhy barev. Velikost displeje se u jednotlivých modelů pohybuje od 16 do 25 centimetrů. Model AF5079PS disponuje dokonce jednou z nejtenčích obrazovek na trhu (11,8 mm). Novinky nabízí také funkci „fun frames“, jejímž prostřednictvím mohou uživatelé ozvláštnit orámování svých fotek.

Žádnému fotorámečku z nové řady nechybí USB port pro připojení k počítači nebo fotoaparátu, čtečka paměťových karet a také interní paměť pro uložení dat. Vybavenější modely AF5089MS a AF5109MS nabídnou i přehrávání hudby ve formátu MP3, videa v MPEG4, hodiny nebo kalendář.

Fotorámečky se ovládají prostřednictvím zjednodušených menu s intuitivními 3D efekty. K dispozici je nastavení jasu, kontrastu, přechod do režimu pro animování prezentací a dalších funkcí, a to pomocí dotykových tlačítek na předním panelu (v případě modelů AF5089MS a AF5109MS) nebo dálkového ovládání (AF5079PS). V pohotovostním režimu fotorámečky vykazují velmi nízkou spotřebu energie. Také životnost displeje je zásluhou použité LED technologie mnohem delší než u běžných fotorámečků.