CZC.cz otevírá novou pobočku v Liberci

6. 10. 2011 22:21    Rubrika: Tiskové zprávy

Liberecká pobočka CZC.cz se nachází v prostorách Obchodního centra Delta na adrese Fügnerova 667 a je vůbec první pobočkou, která je součástí většího nákupního komplexu.

CZC.cz otevírá novou pobočku v Liberci

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

CZC.cz otevírá novou pobočku v Liberci

Internetový obchod CZC.cz otevřel novou pobočku v Liberci. Ta bude sloužit jako výdejna zboží a zařadí se po bok sedmi stávajících poboček v Praze, Brně, Příbrami a Českých Budějovicích.

Liberecká pobočka CZC.cz se nachází v prostorách Obchodního centra Delta na adrese F\xFCgnerova 667 a je vůbec první pobočkou, která je součástí většího nákupního komplexu.

„Otevřením pobočky v Liberci pokračujeme v rozšiřování naší sítě výdejních míst, kterými chceme být blíže našim zákazníkům. Liberecká pobočka bude první pobočkou CZC.cz umístěnou v nákupním centru a vedle snadné dostupnosti nabídne zákazníkům také komfortní možnosti parkování,“ uvedl marketingový ředitel společnosti Czech Computer Marek Šalanda

Nová pobočka bude otevřena od pondělí do pátku od 10 do 19 hodin. Kromě výdeje zboží objednaného v e-shopu nabídne zákazníkům řadu dalších služeb – příjem a výdej reklamací, splátkový prodej, drobný prodej ze skladových zásob pobočky i technickou podporu zákazníkům.

Otevřením pobočky v Liberci rozšiřování sítě kamenných prodejen e-shopu CZC.cz nekončí. Do konce roku k ní přibudou pobočky v Ostravě a Plzni.

Tiskové zprávy

Diskuse