Stahujte Crysis na konzolích

7. 10. 2011 01:28    Rubrika: Tiskové zprávy

Electronic Arts a studio Crytek oznámily, že oceňovaná akční střílečka Crysis je k dispozici ke stažení na Xbox LIVE v sekci Games on Demand za 1600 Microsoft Points a od 5. října bude rovněž dostupná na PlayStation Network.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

STAHUJTE CRYSIS NA KONZOLÍCH

Slavný PC hit přichází na PlayStation Network a Xbox LIVE

Společnost Electronic Arts a studio Crytek oznámily, že oceňovaná akční střílečka Crysis je k dispozici ke stažení na Xbox LIVE v sekci Games on Demand za 1600 Microsoft Points a od 5. října bude rovněž dostupná na PlayStation Network za 19,99 €. Fanoušci se mohou těšit na vylepšené ovládání Nanosuitu a bojový systém s využitím výkonu špičkové technologie CryENGINE 3 společnosti Crytek. Verze Crysis pro konzole bude rovněž plně podporovat stereoskopické 3D.

„Jsme opravdu nadšeni, že můžeme nabídnout Crysis i těm hráčům, kteří si hru nemohli užít v době, kdy vyšla poprvé,“ uvedl Cevat Yerli, výkonný ředitel Cryteku. „CryENGINE 3 nám umožnil přepracovat kampaň pro jednoho hráče a zapracovat významná vylepšení herního systému. Přidali jsme nové osvětlení, moderní techniky renderingu a především vylepšené ovládání Nanosuitu, optimalizované pro ovladač.“

V Crysis se hráči v roce 2019 vydají na blíže neurčený ostrov v Jihočínském moři, kde američtí vědci učiní děsivý nález. Veškerý kontakt s výzkumným týmem je přerušen poté, co ostrov obsadí severokorejské jednotky. USA reagují vysláním elitního týmu příslušníků Delta Force s cílem prozkoumat aktuální situaci. V atmosféře rostoucího napětí mezi oběma zeměmi se uprostřed ostrova objeví obří mimozemská loď. Tváří v tvář smrtící hrozbě musí Američané a Severní Korejci spojit síly, postavit se mimozemské invazi a svést souboj gigantických rozměrů ve fotorealistickém prostředí džungle či ledem pokryté krajiny.

Další informace o Crysis naleznete na www.ea.com/cz/crysis. Dění okolo hry můžete sledovat i na stránkách sociálních sítí pro české a slovenské příznivce titulů EA, konkrétně na Twitteru www.twitter.com/eaczech a Facebooku www.facebook.com/crysis.czsk.

Tiskové zprávy

Diskuse