ICQ Mobile pro Symbian

6. 10. 2011 22:39    Rubrika: Tiskové zprávy

Uvedením ICQ Mobile pro Symbian ICQ zpřístupňuje mobilní službu IM pro významný počet mobilních uživatelů v České republice s obrovskou základnou mobilních telefonů na trhu.

ICQ Mobile pro Symbian

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

ICQ PRO UŽIVATELE CHYTRÝCH MOBILŮ NA PLATFORMĚ SYMBIAN

ICQ Mobile pro Symbian umožňuje přístup ke službě IM miliónům uživatelů

ICQ rozšiřuje svou podporu Mobile Instant Messagingu (MIM) uvedením nové verze pro mobilní zařízení postavené na platformě Symbian. Tato platforma dává možnost mladým lidem si užít Instant Messaging (IM) služeb a chatování s přáteli na cestách.

Uvedením ICQ Mobile pro Symbian ICQ zpřístupňuje mobilní službu IM pro významný počet mobilních uživatelů v České republice s obrovskou základnou mobilních telefonů na trhu: platforma Symbian od společnosti Nokia je jedním z nejvíce prodávaných operačních systémů chytrých telefonů.

Moshe Kigler, viceprezident pro Product Management v ICQ k tomu říká: „Představení ICQ Mobile pro Symbian je perfektně načasované, což se shoduje s dvěma faktory, které spoluutvářejí čeští teenageři vyznávající více mobility než kdy dříve. Jednak je fakt, že ceny za paušální mobilní datové služby začínají v České republice klesat, základní paušály se pohybují již od 150 Kč za měsíc. Druhým faktorem je, že mnoho majitelů chytrých telefonů má platformu Symbian již i u telefonů nižších tříd.“

Díky komplexní nabídce mobilních platforem tak ICQ posiluje své vedoucí postavení v oblasti mobilního IM a zdůrazňuje svou klíčovou pozici v oblasti poskytování plně vybavené mobilní softwarové verze zdarma, která nabízí mnohem více funkcí než jen textový chat.

Na rozdíl od konkurenčních systémů pro mobilní IM komunikaci je ICQ Mobile pro Symbian plně funkční a umožňuje uživatelům daleko více, než si jen vyměňovat zprávy na cestách. Software umožňuje uživatelům vyjádřit svoji osobitost s využitím řady možností osobního nastavení. A co víc - ICQ Mobile pro Symbian dovoluje ICQ uživatelům přístup k jejich oblíbeným funkcím, včetně nálady, více účtů a nastavení ochrany osobních údajů. Pouze ICQ Mobile podporuje také přímé sdílení fotografií a MP3 záznamů mezi přáteli v reálném čase, multi-tasking je hračka, protože ICQ Mobile pro Symbian běží na pozadí.

ICQ Mobile pro chytré telefony Symbian, který je ke stažení zdarma, se tak zařazuje k mobilním ICQ platformám pro iPhone a Android - ve více jazycích, včetně němčiny, češtiny, angličtiny, ruštiny a hebrejštiny.

ICQ Mobile pro Symbian rovněž boří hranice možností, pokud jde o chatování mezi různými platformami, protože nabízí plnou integraci s Jabber sítí, včetně Google Talk, LiveJournal a VKontakte.

ICQ Mobile pro Symbian je možné si stáhnout zdarma na: http://www.icq.com/download/mobile/symbian/cz.

Tiskové zprávy

Diskuse