Konica Minolta nabídne nově i produkty Kodak

6. 10. 2011 22:37    Rubrika: Tiskové zprávy

Konica Minolta obohatí své portfolio o část digitálních produkčních tiskáren značky Kodak. A naopak Kodak rozšíří svou nabídku o produkty Konica Minolta.

Konica Minolta nabídne nově i produkty Kodak

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Konica Minolta nabídne nově i produkty Kodak

Společnost Konica Minolta obohatí své portfolio o část digitálních produkčních tiskáren značky Kodak. Svým zákazníkům nově nabídne například populární vysokorychlostní produkční stroje. Kodak naopak rozšíří svou nabídku o produkty Konica Minolta.

Dohoda v České republice navazuje na celosvětovou smlouvu o spolupráci, kterou obě strany uzavřely v únoru letošního roku.

„Chceme našim zákazníkům nabídnout co nejširší portfolio produktů, služeb a řešení. Kodak je renomovanou značkou s dlouhou historií a mnohaletými zkušenostmi s produkčním tiskem. Jejich vysokorychlostní produkční stroje DIGIMASTER nebo NEXPRESS patří k tomu nejlepšímu na trhu, proto jsme rádi, že je můžeme nabídnout i našim zákazníkům. Naopak, zákazníci Kodaku mohou nově vybírat i z produktových řad bizhub Konica Minolta,“ říká Tomáš Bednář, generální ředitel české pobočky Konica Minolta.

Oba přední světoví výrobci tiskových zařízení budou spolupracovat také v oblasti servisu a služeb.

Tiskové zprávy

Diskuse