NHL 12 tipuje Penguins jako vítěze Stanley Cupu

7. 10. 2011 04:41    Rubrika: Tiskové zprávy

Simulaci každoročně provádí umělá inteligence videohry s využitím reálných údajů o každém hráči. Výsledky zápasů týmů jsou rovněž určeny videohrou na základě hodnocení parametrů jednotlivých hráčů.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

NHL 12 TIPUJE PENGUINS JAKO VÍTĚZE STANLEY CUPU

Každoroční simulace nejlepší hokejové ligy na světě oznámila i očekávané vítěze trofejí za nejlepší individuální výkony

Simulace sezóny v EA SPORTS NHL 12 předpovídá, že Sidney Crosby, navzdory absenci v téměř 17 zápasech základní části, dovede Pittsburgh Penguins k druhému místu ve Východní konferenci a současně k celkově čtvrtému Stanley Cupu v historii klubu. Simulaci každoročně provádí umělá inteligence videohry s využitím reálných údajů o každém hráči. Výsledky zápasů týmů jsou rovněž určeny videohrou na základě hodnocení parametrů jednotlivých hráčů, složení formací a vlivů různých dalších faktorů, jako jsou například zranění či dobrá forma hráče.

Crosby by měl dále získat Conn Smythe Trophy pro nejužitečnějšího hráče Penguins v play-off, v jehož finále v domácím prostředí pittsburský celek přesvědčivě zvítězí 4:2 na zápasy nad houževnatými Černými jestřáby z Chicaga.

Vancouver Canucks získají podruhé za sebou Prezidentskou trofej po vybojování 114 bodů z 82 zápasů základní části. V historii značky EA SPORTS NHL vyšly již několikrát výsledky simulací mimořádně přesně. Například v roce 2010 byli na vítěze Stanley Cupu správně tipováni Chicago Blackhawks, v roce 2011 Vancouver Canucks na vítěze Prezidentské trofeje a ve stejném roce byla také správně určena finálová dvojice Boston Bruins a Vancouver Canucks.

Osobní ocenění hráčů NHL v ročníku 2011/2012 podle simulace videohry NHL 12:

Art Ross Trophy – Alexej Ovečkin (110 bodů)

Ted Lindsay Trophy – Alexej Ovečkin

Rocket Richard Award – Steven Stamkos (53 branek)

James Norris Memorial Trophy – Shea Weber

Vezina Trophy - Henrik Lundqvist

Tiskové zprávy

Diskuse