Cloud Computing Conference již potřetí v Praze

12. 10. 2011 17:36    Rubrika: Tiskové zprávy

Cloud Computing Conference poskytne přehled novinek na trhu cloudových technologií, a bude se zabývat problematikou jejich efektivního nasazení a možnostmi, jak díky nim zvýšit konkurenceschopnost společnosti.

3. ročník Cloud Computing Conference se koná 2. listopadu 2011 v kongresovém centru U Hájků v Praze.

Cloud Computing už není ve světě IT žádnou novinkou. Přinesl významné finanční úspory, možnost pružněji nasazovat nové systémy a jednodušší správu infrastruktury. Přesto ale není snadné ho správně uchopit a definovat oblasti, kterými je třeba se v rámci cloudu zabývat. Také je nutné reagovat na požadavky na správu cloudového prostředí, které jsou spojeny s používáním různých platforem privátního a veřejného cloudu pro běh aplikací.

Cloud Computing Conference poskytne přehled novinek na trhu cloudových technologií, a bude se zabývat problematikou jejich efektivního nasazení a možnostmi, jak díky nim zvýšit konkurenceschopnost společnosti. Přinese především praktický pohled na cloud a správu cloudové infrastruktury v každodenní praxi firem. Dále také upozorní na detaily, které mohou být pro efektivní využívaní datových center i dalších řešení poskytovaných formou služby zásadní.

Zárukou kvalitního programu na konferenci je účast velkých hráčů na trhu a rozmanitost úhlů pohledu jednotlivých příspěvků, které tak dohromady vytvoří ucelený program. Konferenci doplní výstavní prostor, kde se návštěvníci budou moci setkat se zástupci dodavatelských firem a diskutovat o konkrétních problémech. Generálním partnerem konference je společnost Hewlett-Packard, hlavními partnery pak APC by Schneider, Avnet, Cisco Systems, EMC Czech Republic, Hitachi Data Systems, Microsoft, NetApp, Veeam Software a VMware. Z partnerských společností se návštěvníci budou moci setkat se zástupci společností Asseco Solutions, GTS Czech, K2 atmitec, Perspia, SGI (SILICON GRAPHICS) a T-Systems.

O programu

Program zahájí JuDr. Lukáš Jansa s nezávislou přednáškou zaměřenou na právní aspekty Cloud Computingu. Naváže příspěvek společnosti Hewlett-Packard, ve kterém bude představeno její řešení pro poskytování dynamických a automatizovaných služeb. Konferenční program bude poté rozdělen do dvou sálů se zaměřením na datová centra a cloudové služby. Akce návštěvníkům poskytne komplexní pohled na problematiku Cloud Computingu a odpoví na otázky, se kterými se v současné době IT manažeři potýkají.

Registrace a více informací

Aktuální podrobný program, profily všech partnerů a registrační formulář naleznete na http://www.cloudconference.cz.

Tiskové zprávy

Diskuse