Verbatim Store-n-Save USB 3.0

12. 10. 2011 23:53    Rubrika: Tiskové zprávy

Stolní pevný disk Verbatim Store 'n' Save USB 3.0 je díky superrychlému rozhraní USB 3.0 velmi výkonný a nabízí až 3 TB úložné kapacity. USB 3.0 přináší propustnost až 4,8 Gb/s.

Verbatim Store-n-Save USB 3.0

Stolní pevný disk Verbatim Store ‘n’ Save USB 3.0

Velký a rychlý – nový externí disk od Verbatimu s kapacitou 3 TB

Stolní pevný disk Verbatim Store 'n' Save USB 3.0 je díky superrychlému rozhraní USB 3.0 velmi výkonný a nabízí až 3 TB úložné kapacity. USB 3.0 přináší propustnost až 4,8 Gb/s – což je desetkrát více oproti starší generaci USB 2.0 – a proto se hodí zejména pro domácí a profesionální uživatele, kteří chtějí přenášet velké objemy dat. Pro bezpečné zálohování dat poslouží předinstalovaný software Nero BackItUp and Burn Essentials. Disk je možné umístit naležato nebo na bok a šetřit tak místo na pracovním stole. Stolní pevný disk Verbatim Store 'n' Save USB 3.0 je k dostání v obchodech za doporučené ceny 2 353 Kč (1 TB), 2 626 Kč (2 TB) a 4 805 Kč (3 TB) včetně DPH.

- USB 3.0 SuperSpeed s propustností až 4,8 Gb/s – desetinásobek USB 2.0
- Elegantní černý design, který lze umístit naležato nebo na bok
- Úložná kapacita 1 TB, 2 TB nebo 3 TB postačuje k uložení tisíců digitálních fotografií, videonahrávek či MP3 skladeb
- Zpětně kompatibilní s USB 2.0
- Software Nero BackItUp and Burn Essentials
- Úsporný software Green Button
- Bezplatná technická podpora

Předinstalovaný software Nero BackItUp and Burn Essentials umožňuje bezpečné zálohování vybraných souborů a adresářů, a to buď manuálně nebo v přednastavených časových intervalech. Dále umožňuje vypálit tato data na CD či DVD nebo obnovit poškozené soubory. Součástí balení je i aplikace Green Button pro úsporu energie. Ta pozastaví otáčení ploten disku v okamžiku, kdy není využíván, čímž šetří energii a prodlužuje životnost disku.

Tiskové zprávy

Diskuse