Belkin Keyboard Folio pro iPad 2 s klávesami TruType

13. 10. 2011 23:05    Rubrika: Tiskové zprávy

Belkin představuje své nejnovější příslušenství pro iPad 2 - Keyboard Folio - Bluetooth klávesnici s ochranným pouzdrem v jednom. Klávesnice Keyboard Folio je osazena klávesami TruType, které nabízejí pohodlí standardní počítačové klávesnice a doplňují funkce tabletu iPad 2 speciálními nastavitelnými režimy pro psaní a prohlížení.

Belkin Keyboard Folio pro iPad 2 s klávesami TruType

„Lidé dávají najevo nechuť ke křehkým gumovým klávesnicím a požadují řešení, které funguje a vypadá jako skutečná klávesnice notebooku“, prohlásil Tristan Lericollais, ředitel divize Mobility společnosti Belkin pro Evropu, Blízký východ a Afriku. „Stížnosti jsme vyslyšeli a vyrobili jsme klávesnici, přesně takovou, jakou lidé chtějí a která překonává jiné produkty v rychlosti psaní a minimalizaci chyb.“

Univerzální klávesnice s pouzdrem Keyboard Folio od společnosti Belkin obsahuje vestavěnou klávesnici počítačového typu s dobře rozmístěnými klávesami TruType. Pružinový mechanismus pod každou klávesou zaručuje hmatovou odezvu po každém úhozu a umožňuje psát rychleji a s méně chybami než na dotykové obrazovce. Klávesnice s pouzdrem Keyboard Folio je lehká, tenká a stylová. Díky trojdílnému provedení můžete nepoužívanou klávesnici skrýt a ochránit tak displej při transportu.

„S bouřlivým rozvojem trhu s tablety a rostoucím počtem lidí, kteří tablety používají místo notebooku, zesiluje poptávka po příslušenství, které nabízí vylepšenou funkčnost i přenositelnost“, řekl Lericollais. „Díky tenkému provedení vám Belkin Keyboard Folio poskytne pohodlí jako počítačová klávesnice, kdykoli a kdekoli ji budete potřebovat.“

Keyboard Folio pro iPad 2 (F5L096) – 2499 CZK

• Luxusní kožený vzhled s obšitím
  • Klávesy TruType™ zaručují pohodlné psaní
  • Trojdílné provedení zajistí oddělené uložení klávesnice a displeje při transportu
  • Nastavitelné úhly pro prohlížení a psaní
  • Pevná opěrná destička zaručuje stabilitu
  • Připojení Bluetooth® nevyžaduje chaotické kabely
  • Výdrž baterie 60 hodin
  • Port Micro USB pro nabití klávesnice
  • Kompatibilní s iPad 2

Klávesnice s pouzdrem Belkin Keyboard Folio je dostupná.