Logitech Clock Radio Dock S400i pro iPod a iPhone

13. 10. 2011 22:56    Rubrika: Tiskové zprávy

Zařízení dokáže současně tyto přístroje dobíjet a přehrávat z nich hudbu, takže můžete v klidu usnout, a když se probudíte, bude mít iPod nebo iPhone plně nabitou baterii a přivítá vás vaší oblíbenou hudbou.

Logitech Clock Radio Dock S400i pro iPod a iPhone

Logitech představuje dokovací stanici pro iPod a iPhone s budíkem a rádiem

Nový doplněk vám umožní usínat a budit se s vaší oblíbenou písní

Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) představila dokovací reproduktory s budíkem a možností dobíjení Logitech® Clock Radio Dock S400i jako ideálního společníka na nočním stolku pro iPod® a iPhone®. Zařízení dokáže současně tyto přístroje dobíjet a přehrávat z nich hudbu, takže můžete v klidu usnout, a když se probudíte, bude mít iPod nebo iPhone plně nabitou baterii a přivítá vás vaší oblíbenou hudbou.

Budík s rádiem Logitech Clock Radio Dock S400i vytváří bohatý stereo zvuk a umožňuje přehrávat hudbu z vašeho iPodu, iPhonu nebo integrovaného FM rádia s předvolbami, takže si můžete v každou chvíli vybrat hudbu, jakou si budete přát. Večer můžete poslouchat hudbu, usnout a nechat se probudit buď hudbou z FM rádia, pípajícím budíkem nebo svou oblíbenou skladbou.

„Lidé si chtějí užívat hudbu, kterou mají uloženou na svých mobilních zařízeních, aniž by museli obětovat kvalitu zvuku nebo vybíjet jejich baterie,“ řekl Dan Caccamo, hlavní produktový manager společnosti Logitech pro systémy repodukce digitální hudby. „Budík s rádiem a možností dobíjení Logitech Clock Radio Dock S400i vám usnadní život díky tomu, že kombinuje užitečné funkce, a je malý, takže se vejde na prakticky každý noční stolek. Jeho všestranné možnosti – slouží jako přehrávač hudby, rádio, dobíjecí základna a budík – z něj činí dokonalý doplněk ložnic uživatelů iPodů a iPhonů.“

Budík s rádiem Clock Radio Dock S400i má dvojí nastavení budíku a funkci odloženého buzení („snooze“), takže lidé mohou mít jeden přístroj dohromady a pomocí dálkového ovladače jej ovládat přes celý pokoj nebo ze vzdálené strany postele. Navíc můžete využít dobíjení i tehdy, když je reprodukce hudby vypnutá. Přístroj Logitech Clock Radio Dock S400i funguje ve spojení se všemi generacemi iPhonu, iPodem touch, iPodem nano a 6. generací iPodu classic.

Cena a dostupnost

Očekává se, že rádio s budíkem a dobíjením Logitech Clock Radio Dock S400i bude v Evropě k dostání počátkem října za doporučenou maloobchodní cenu 2499 Kč. Podrobnější informace můžete získat na adrese www.logitech.com.

Tiskové zprávy

Diskuse