Petr Šabach vychází elektronicky

13. 10. 2011 22:45    Rubrika: Tiskové zprávy

Český trh elektronických knih zažívá jeden ze svých zlomů směrem k rozšíření elektronických knih v České republice. Do elektronické distribuce serveru Palmknihy.cz se díky nakladatelství Paseka dostává jeden z nejúspěšnějších autorů posledních desetiletí, Petr Šabach.

Jako první vychází jeho snad nejznámější kniha Hovno hoří. Kniha bude k dispozici pro všechny čtečky elektronických knih, které jsou dostupné v České republice, tedy včetně Amazon Kindle. Další knihy Petra Šabacha budou následovat v přibližně dvoutýdenním intervalu.

„Jsme velice rádi, že můžeme uvést na trh elektronických knih právě Petra Šabacha. Jeho knihy patří k nejoblíbenějším v knihovnách všech členů týmu Palmknih. I pečlivá příprava elektronické knihy a její opětovné čtení při korekturách nám způsobovaly záchvaty smíchu – prostě kniha je skvělá a těšíme se na reakce čtenářů“, říká Jiří Vlček, spolumajitel serveru Palmknihy.

„Knize Hovno hoří se určitě bude dobře dařit i v její elektronické podobě. Věříme, že brzy budou postávat v metru desítky lidí se čtečkami a smát se stejně jako nad tištěnými knihami Petra Šabacha,“ říká Stanislav Škoda, šéfredaktor nakladatelství Paseka.

Tiskové zprávy

Diskuse