Nokia 603 - barevný a cenově dostupný chytrý telefon

18. 10. 2011 19:19    Rubrika: Tiskové zprávy

Nejnovější chytrý telefon Nokia 603 se Symbian Belle a nový Nokia Luna Bluetooth Headset přinášejí technologii NFC širokému okruhu uživatelů. Nokia 603 je určena pro ty, kteří si plánují pořídit svůj první chytrý telefon i pro zákazníky, kteří přecházejí ze starších modelů smartphonů a chtějí vyzkoušet nové technologie.

Nokia 603 - barevný a cenově dostupný chytrý telefon

Společnost Nokia představila model Nokia 603, barevný a cenově dostupný chytrý telefon, který má předinstalované nejnovější aplikace a umožňuje dotykové párování, sdílení a čtení tagů prostřednictvím technologie NFC. Společně s Nokia 603 byl představen i netradičně tvarovaný Nokia Luna Bluetooth Headset, který nabízí snadné párování s telefonem pomocí NFC.

Nokia 603 je určena pro ty, kteří si plánují pořídit svůj první chytrý telefon i pro zákazníky, kteří přecházejí ze starších modelů smartphonů a chtějí vyzkoušet nové technologie. Nokia 603 je přináší za rozumnou cenu.

Tento nejnovější model chytrého telefonu Nokia je příkladem, že dostupná cena nemusí být na úkor kvality. Nokia 603 nabízí hladký kompaktní design, kterému dominuje odolný 3,5“ ClearBlack displej optimalizovaný pro využití na přímém slunci a s ochranou proti poškrábání. Nokia 603 nabízí předinstalované Nokia Mapy, nejnovější aplikace a hry pro sociální sítě, možnost pořizovat, editovat a sdílet fotografie. To vše s rychlou grafikou, za kterou vděčí výkonnému grafickému procesoru. S cenou jen 200 €* tak předčí všechna očekávání. Nokia 603 přináší inovativní technologii NFC blíže lidem, kteří nyní mohou sdílet obsah, párovat telefon s příslušenstvím (například s Nokia Luna Bluetooth Headset) nebo objevit uzamčený obsah her jako jsouskryté úrovně v Angry Birds.

„Nokia 603 pokračuje v budování našeho portfolia chytrých telefonů, které odrážejí potřeby lidí po celém světě,“ řekla Tuula Rytil\xE4, senior viceprezidentka společnosti Nokia. „Ať už je cena jakákoliv, vždy chceme aby byly chytré telefony Nokia kvalitně zpracovány, nabízely lepší konektivitu a obsahovaly i přidanou hodnotu jako třeba schopnost párování a sdílení pouhým dotykem s využitím NFC.“

Nokia 603 s nejnovějším systémem Symbian Belle nabízí šest domovských obrazovek, které si může uživatel přizpůsobit, a dynamické widgety umožňující ještě lepší personalizaci a prioritizaci oblíbeného obsahu.

Nokia Luna Bluetooth Headset s výjimečným designem a podporou párování prostřednictvím technologie NFC je dalším krokem na cestě k rozšiřování inovativního příslušenství společnosti Nokia. Headset je dostupný v širokém spektru barev, nabízí výdrž až 8 hodin hovoru a snadné nabíjení pomocí microUSB nabíječky pro telefony Nokia. Technologie Nokia Always Ready umožňuje přijmout hovor pouhým vyjmutím headsetu z dokovací stanice a ukončit ho navrácením zpět. S cenou pouhých 69 €* je Nokia Luna Bluetooth Headset skvělým doplňkem pro Nokia 603.

Telefon Nokia 603 bude nabízen v černé a bílé barvě se zadními kryty v šesti různých variantách: černé, bílé, fuchsiové, zelené, žluté a modré. Nokia Luna Bluetooth Headset je dostupný v černé, bílé, fuchsiové, zelené a v azurové.

* Předpokládaná koncová cena bez dotací a daní

Tiskové zprávy

Diskuse