Logitech Wireless Mouse M525

25. 10. 2011 03:17    Rubrika: Tiskové zprávy

Logitech Wireless Mouse M525

Logitech představuje novou bezdrátovou myš

Laserová myš Logitech Wireless Mouse M525 nabízí dokonale vyvážený poměr mezi přesností, výkonem a pohodlím

Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) představila myš Logitech® Wireless Mouse M525, ideální řešení pro všechny, kdo chtějí snadno a rychle procházet webové stránky.

Bezdrátová myš Logitech Wireless Mouse M525 je vybavena inovativním rolovacím kolečkem s velmi jemným drážkováním, jež na každý milimetr kroku posunu má více vroubků než dosud, a nabízí vám tak příjemnější a preciznější pocit při ovládání kurzoru. Díky tomu je rolování dlouhých internetových stránek rychlejší a snadnější. Vestavěné naklápěcí kolečko navíc na většině operačních systémů počítačů umožňuje snadný pohyb dopředu a zpět podobně jako při ovládání listováním, čili tzv. „švihem“.

„Pro myš Logitech Wireless Mouse M525 je charakteristické rychlejší rolování, navigace pomocí naklápění kolečka a přesnost, kterou poskytuje laserový systém snímání pohybu, takže můžete Internet procházet s lehkostí,“ řekl Petr Binder, sales manager pro ČR a SR ve společnosti Logitech. „Nabízí dokonale vyvážený poměr mezi přesností, výkonem a pohodlím – a vaše interakce s digitálním světem, jako místem, kde trávíme stále více času, je tak více uvolněná.“

Jemně tvarovaný design myši Logitech Wireless Mouse M525 a měkké pogumované úchopy se poddají vaší ruce, takže držení myši bude přirozené a pohodlné, a díky malým rozměrům ji můžete snadno vzít s sebou kamkoli, kde používáte svůj počítač – doma, v práci nebo kdekoli jinde. A protože její baterie vydrží nabité až tři roky, k čemuž přispívá i inteligentní ovládání přechodu do režimu spánku a hlavní vypínač, můžete na obtíže s jejich výměnou prakticky zapomenout.

Jediný miniaturní bezdrátový přijímač Logitech Unifying (tzv. velikosti „nano“) dokáže připojit současně až šest periférií, které jsou s technologií Unifying kompatibilní, takže váš pracovní prostor nebude zatěžovat změť kabelů a ostatní USB porty zůstanou volné pro další zařízení. A vyspělá technologie snímání pohybu Logitech Advanced Optical Technology zajišťuje přesné řízení kurzoru myši pomocí laseru i na typech povrchu, kde jinak sledování pohybu bývá obtížné, a současně má nižší spotřebu energie, takže vaše baterie vydrží myš napájet až tři roky.

Cena a dostupnost

Očekává se, že bezdrátová laserová myš Logitech Wireless Mouse M525 bude v České republice k dostání koncem října 2011 za doporučenou maloobchodní cenu 999 Kč.