GPS navigace TomTom GO LIVE s HD Traffic

24. 10. 2011 22:09    Rubrika: Tiskové zprávy

Nejnovější navigační přístroje řady TomTom GO LIVE s technologií LIVE jsou již k dostání v českých obchodech. Řada GO LIVE využívá přelomovou službu HD Traffic, inovativní uživatelské rozhraní a antireflexní Fluid Touch displej.

GPS navigace TomTom GO LIVE s HD Traffic

Chytřejší, rychlejší, silnější: Řada navigací TomTom GO LIVE k dostání už i v Česku

Zapomeňte na dopravní zácpy. TomTom představuje nová zařízení řady GO LIVE založené na inovativní technologii LIVE.

Nejnovější navigační přístroje řady TomTom GO LIVE s technologií LIVE jsou již k dostání v českých obchodech. Řada GO LIVE využívá přelomovou službu HD Traffic, inovativní uživatelské rozhraní a antireflexní Fluid Touch displej. Zákazník si může vybrat z trojice nových produktů – GO LIVE 820 s úhlopříčkou 11 cm (4,3”) a dále GO LIVE 825 a GO LIVE 1005 s úhlopříčkou 13 cm (5”).

GO LIVE 820, GO LIVE 825 a GO LIVE 1005 jsou první zařízení značky TomTom v České republice, které nabízejí služby LIVE. K těm se řadí TomTom HD Traffic, který informuje řidiče o aktuální dopravní situaci na silnici. HD Traffic přináší klíčové informace o dopravních zácpách a probíhajících silničních pracích, čímž umožňuje zkrátit dobu strávenou na cestě až o 15 %. Informace jsou každé dvě minuty aktualizovány díky konstantnímu připojení k internetu. Díky tomu může být řidič ujištěn, že se vydá tou nejrychlejší dostupnou trasou do své destinace a zároveň bude znát i přesný čas svého příjezdu.

„Řada GO LIVE byla navržena s ohledem na všechny řidiče, kteří milují jízdu autem, ale nenávidí dopravní zácpy. Díky ročnímu předplatnému služby TomTom HD Traffic, které je součástí balení, řidiči získají přístup k nejaktuálnějším informacím o situaci na vozovce, které jim umožní chytře se vyhnout dopravním zácpám,“ vysvětluje Andrzej Kasprzyk, viceprezident pro obchod a marketing pro východní Evropu, TomTom.

Součástí balíku LIVE je také možnost kontrolovat předpověď počasí v místě, kde se právě nacházíte nebo po celé trase vaší naplánované cesty. Kromě toho řada GO LIVE informuje o fixních silničních radarech, které jsou rozmístěné podél vaší trasy. Konstantní připojení rovněž umožňuje vyhledávání například místních obchodů nebo firem prostřednictvím Google. Všechny tři přístroje GO LIVE 820, GO LIVE 825 a GO LIVE 1005 jsou dodávané spolu s ročním předplatným služeb LIVE.

Displej je u nových produktů vyroben z kvalitního skla, které umožňuje zřetelné a komfortní pozorování zobrazené mapy i v jasném slunečním svitu. K vylepšení uživatelského pohodlí slouží přívětivé uživatelské rozhraní, které navíc poskytuje více funkcí než u předchozích modelů.

Řada GO LIVE obsahuje nový magnetický držák Easy Click, který velmi usnadňuje vložení a vyjmutí přístroje, takže základní manipulaci uživatel zvládne i jednou rukou. Stačí jen lehce zasunout navigaci do držáku a ta si sama najde své správné místo.

S mimořádně bohatou funkcionalitou s vylepšenou použitelností nové přístroje posouvají koncept satelitní automobilové navigace o stupeň výše.

Dostupnost a ceny:

Nové produkty jsou k dostání v českých obchodech v těchto modelech a doporučených cenách:

o GO LIVE 1005 s mapou světa a dvouletou aktualizací map (8 490 Kč včetně DPH)
o GO LIVE 825 s mapou Evropy a dvouletou aktualizací map (6 490 Kč včetně DPH)
o GO LIVE 820 s mapou Evropy a dvouletou aktualizací map (5 990 Kč včetně DPH)

Tiskové zprávy

Diskuse