Acer představuje smartphone Allegro s Windows Phone

7. 11. 2011 00:31    Rubrika: Tiskové zprávy

Elegantní smartphone bude v listopadu uveden na trh EMEA v odstínech Midnight Blue and Pearl White. V nejnovější verzi operačního systému Windows Phone, nazývané Mango, jsou Live Tiles mnohem interaktivnější a umožňují uživatelům získávat informace v reálném čase.

Acer představuje smartphone Allegro s Windows Phone

Tenký, elegantní smartphone Acer Allegro sleduje nejnovější trendy a je inspirován způsobem, jakým dnes lidé komunikují a žijí. Operační systém Windows Phone s jedinečným uživatelským rozhraním s panely Live Tiles je zaměřený na uživatele - usnadňuje jim spojení a sdílení s přáteli, rodinou i kolegy, a tedy jim neuniknou žádné důležité okamžiky. V nejnovější verzi operačního systému Windows Phone, nazývané Mango, jsou Live Tiles mnohem interaktivnější a umožňují uživatelům získávat informace v reálném čase, aniž by je museli otvírat - jsou prostě umístěny na obrazovce Start.

Elegantní smartphone, který bude v listopadu uveden na trh EMEA v odstínech Midnight Blue and Pearl White, zaujme ergonomickými křivkami, jež dokonale padnou do ruky. Pohodlné držení oceníte při surfování na internetu, volání i při mnoha dalších činnostech. Příjemný velký a jasný 3.6" WVGA displej nabízí krystalicky čistý obraz na cestách.

Při každodenním využití smartphonu můžete používat nespočet aplikací najednou a navíc hrát hry a sledovat multimédia. K tomu je určen 1GHz procesor, vysoká rychlost stahování 14.4 Mbps HSDPA a neobyčejně snadné používání. Kamera s rozlišením 5 MP zachytí na fotografiích ve vysokém rozlišení a videích v rozlišení 720p vše, zatímco obrovská kapacita 8 GB je připravena na sdílení snímků s přáteli.

Internet Explorer© 9 zajišťuje rychlé a naprosto dokonalé zobrazení webových stránek, vyhledávání informací a nalezení hyperlokálních výsledků pomocí funkce Bing™ Local Scout.

Okamžitý přístup na tržiště Marketplace je praktický v případě, že si chcete na cestách vyzkoušet, pořídit nebo vyhledat aplikace či hry. Tržiště nabízí nejnovější tituly pro Xbox Live® i doplňky her a zajišťuje společenský styk s herními přáteli i nepřáteli kdykoli a kdekoli - stačí k tomu jen Windows Phone. Avatar a profil Xbox Live jsou součástí aplikace Games Hub ve Windows Phone a usnadňují sledování dosažených bodů a výsledků.

Zpracování dokumentů na cestách je se smartphonem Allegro snadné, protože integrovaná sada Office® Mobile umožňuje inteligentní prohlížení, úpravu, sdílení a synchronizaci dokumentů. Allegro vybavený kalendářem je rovněž vynikající organizátor, který využívá informace z telefonu, elektronické pošty a Facebooku, aby vás upozornil na důležité pracovní a společenské události.

Technické údaje Acer Allegro

Operační systém: Windows® Phone 7.5, nazývaný Mango
Procesor: Qualcomm MSM 8255 1 GHz
Paměť: 512 MB SDRAM, s 8GB eMMC
Displej: 3.6" WVGA LCM, TFT-LCD, kapacitní dotykový panel
Rozlišení: 480 x 800
Rozměry: 115,8 x 59 x12,99 mm
Hmotnost: 125 g
Komunikace: HSDPA/WCDMA: USA: 850/1900, EU: 900/2100
Quad-band GSM: 850/900/1800/1900 MHz
HSPA+: Stahování 14,4 Mbps, odesílání 5,76 kbps
GPRS třída: 12/EDGE třída 12
Bezdrátová lokální síť: IEEE 802.11b/g/n
GPS: GPS, A-GPS
Bluetooth: 2.1+EDR
FM: Ano
Kamera: 5MP kamera s automatickým zaostřováním
Rozhraní (Audio): 3,5mm stereo audiojack
Rozhraní (data): Micro USB 2.0
Snímač okolního světla
G-sensor
Snímač blízkosti
Baterie: Nabíjecí Li-ion baterie
Kapacita baterie: 1300 mAh

Tiskové zprávy

Diskuse