Halo: Combat Evolved Anniversary pro Xbox 360

7. 11. 2011 00:02    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Microsoft dnes oznámila doporučenou prodejní cenu v pořadí již sedmého dílu legendární herní série Halo: Combat Evolved Anniversary. Novinka exkluzivně pouze pro Xbox 360 vychází v České republice 15. listopadu.

Halo: Combat Evolved Anniversary pro Xbox 360

Hra bude k dispozici za odhadovanou maloobchodní cenu 1290 Kč. Akční sci-fi střílečku „Halo: Combat Evolved Anniversary“ vyvíjí studio 343 Industries při příležitosti desátého výročí zahájení prodeje prvního dílu ságy Halo pro původní konzoli Xbox.

„Halo: Combat Evolved Anniversary“ je remake prvního dílu „Halo: Combat Evolved“ pro Xbox 360, který celou sérii odstartoval na původní konzoli Xbox. Hra obsahuje kompletní kampaň známou všem fanouškům prvního dílu v propracovanější a realističtější grafice včetně možnosti v reálném čase přepínat mezi novým a původním grafickým enginem. Milovníci Halo se mohou těšit na podporu kooperativního režimu na Xbox Live, šestici původních multiplayerových map v novém grafickém kabátu, multiplayerový mód Firefight a podporu pohybového ovladače Kinect pro Xbox 360. Nové „Halo“ navíc obsahuje plnou podporu stereoskopického 3D zobrazení.

Společnost Microsoft dnes představila nejnovější trailer „Halo: Anniversary,“ kterým si fanoušci série mohou zkrátit čekání na staronové „Halo“.

Tiskové zprávy

Diskuse