Genius DX-L8000 - myš pro hladké povrchy

21. 12. 2011 13:09    Rubrika: Tiskové zprávy

Genius představil bezdrátovou myš DX-L8000, jejíž předností je technologie šetřící spotřebu baterie, takže ji lze na jednu AA baterii používat až 12 měsíců. Optický senzor s rozlišením 1200 dpi a technologií BlueEye pak umožňuje práci s myší téměř kdekoli včetně skleněných a mramorových povrchů nebo koberce.

Genius DX-L8000 - myš pro hladké povrchy

Použitý optický senzor je díky 1200 dpi mnohem přesnější, než naprostá většina levných optických myší. Myš je také schopna fungovat na prakticky libovolném, velmi hladkém či naopak nerovném povrchu – v extrémních případech například na zaprášeném skle, mramoru, koberci nebo pohovce. Kromě standardních tří tlačítek - dvou klasických a rolovacího kolečka - disponuje myš ještě dvojicí tlačítek, které slouží v základním nastavení pro předchozí a následující stránku při prohlížení webu a dokumentů. Mimo to lze využít také tlačítko pro rychlý posun v dokumentech osmi směry.

DX-L8000 je spojena bezdrátově s USB přijímačem pomocí radiové bezdrátové technologie s frekvencí 2.4 GHz a dosahem až 15 metrů. O napájení se stará jedna AA baterie, která díky úspornosti myšky vydrží až jeden rok. Při častém přenášení ocení uživatelé mechanismus, kterým přilepí myš k notebooku.

Doporučená koncová cena novinky je 399 Kč včetně DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse