Acer CZ/SK prodal 1,5 miliónu osobních počítačů

23. 12. 2011 17:51    Rubrika: Tiskové zprávy

Acer CZ/SK prodal 1,5 miliónu osobních počítačů

Společnost Acer Czech Republic, s.r.o., oznámila dosažení dalšího prodejního milníku na trhu v České a Slovenské republice a potvrdila tak své dominantní postavení v prodejí osobních počítačů. Od začátku svého působení na těchto trzích bylo k prosinci 2011 prodáno 1,5 milionu kusů osobních počítačů, tedy především notebooků, ale též netbooků, desktopů či tabletů s logem Acer.

Společnost Acer Czech Republic, s.r.o., se rozhodla, podělit se o tento prodejní úspěch i krokem, který je zvláště nyní, před vánočními svátky i všeobecně prospěšný. Rozhodla se proto pro symbolické darování 1,5 miliontého počítače na dobročinné účely, a to fomou kombinace finančního a produktového plnění ve výši 300.000 CZK nadacím :

• SOS dětské vesničky
• Fond ohrožených dětí

“Pro celou českou pobočku společnosti Acer je dosažení tohoto významného milníku jednak velkým úspěchem, ale především důkazem toho, že jsme se kdysi vydali po správné cestě, a že koncoví uživatelé jsou s našimi produkty dlouhodobě spokojeni. Příjemné je i to, že jsme, i v dnešní ekonomicky napjaté době, schopni se o tento úspěch podělit s těmi, kteří to opravdu potřebují a i jim tak zpříjemnit toto předvánoční období.” , řekl Martin Svoboda, Country Manager, Acer Czech Republic, s.r.o.