Stadion Realu Madrid, Santiago Bernabéu - propojení zápasů se smartphony

29. 12. 2011 20:07    Rubrika: Tiskové zprávy

Legendární stadion Santiago Bernabéu, na kterém své zápasy hraje neméně legendární fotbalový klub Real Madrid CF, se stane jedním z technologicky nejvyspělejších stadionů na světě. Bude vybaven technologií Cisco Connected Stadium Wi-Fi, která přinese fanouškům ještě více potěšení z fotbalu než doposud, a to přímo na displeje jejich smartphonů, nebo na obrazovky, které budou instalovány po celém stadionu.

Stadion Realu Madrid, Santiago Bernabéu - propojení zápasů se smartphony

V dnešní době už je na světě více mobilních telefonu než lidí samotných a už dávno nám neslouží jen k telefonování. Moderní mobilní zařízení jsou již určena především pro zábavu. To je také důvod, proč bude stadion Santiago Bernabéu vybaven moderní technologií, která návštěvníkům stadionu přinese ještě více zábavy z fotbalu a nové ohromující zážitky. Fotbal už nikdy nebude takový jako dříve, bude mnohem lepší.

Tato technologie umožní na displeje mobilních zařízení fanoušků, kteří navštíví tento fotbalový svatostánek, přenést řadu dalších doplňujících informací o dění na ploše, jako jsou například různé statistiky a další exkluzivní obsah.

Určitě se vám už někdy stalo, že jste se chtěli někdy ze stadionu dovolat přátelům, ale síť byla přetížená. To je způsobeno tím, že je na jednom místě příliš mnoho lidí, kteří chtějí síť využít. I toto s novou technologií odpadá, fanoušci na stadionu se dovolají komukoliv a kdykoliv. Navíc budou moci pohodlně sdílet své zážitky přes sociální sítě. Již žádná přetížená síť.

Pro fanoušky bude také připravena řada speciálních aplikací, které jim ulehčí a zpříjemní jak samotný pobyt na stadionu, tak fotbalové zápasy či jiné události, které se na Santiago Bernabéu budou konat.

Klub mimo jiné prostřednictvím Cisco Connecetd Stadium dostane do rukou nový kanál pro komunikaci se svými fanoušky, který mu pomůže zlepšit bezpečnost na stadionu a usnadní veškeré organizační aktivity.

Zároveň se tak skýtá nová příležitost pro sponzory a partnery klubu, jak oslovit návštěvníky stadionu, a to jak prostřednictvím jejich mobilních zařízení, tak prostřednictvím velkého množství obrazovek rozmístěných po celém stadionu. Díky nim také fanoušci nepřijdou ani o kousek zápasu, i když budou ještě stát ve frontě na pivo a klobásu. Vše uvidí v té nejvyšší kvalitě a s množstvím doplňujících informací.

Pro nadcházející fotbalové Euro 2012 chystá podobný systém z rodiny Cisco Connected Sports Technology také Národní stadion ve Varšavě, kde se kromě zahajovacího ceremoniálu uskuteční i tři zápasy základních skupin a jedno semifinále. Toto řešení umožní na stadionu pro 58 000 diváků efektivní řízení infrastruktury budovy, zajistí veškerou komunikaci pro hladký průběh veškerých aktivit a divákům přinese nový rozměr zábavy.

Mezi další stadiony, kde je nebo bude možné se setkat s touto špičkovou technologií poskytující návštěvníkům stadionu ještě větší požitek ze zápasů, je Amsterodam Arena nebo stadion v Kansas City - LIVESTRONG Sporting Park.

Tiskové zprávy

Diskuse