HUAWEI HONOR smartphone se silnou baterií

18. 10. 2011 23:48    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost HUAWEI uvádí svůj nejnovější smartphone s operačním systémem Android 2.3 - HUAWEI HONOR. Jedná se o elegantní, 10.9 mm tenký výkonný telefon s 4palcovým kapacitním displejem vážící pouhých 140 gramů.

HUAWEI HONOR smartphone se silnou baterií

HUAWEI HONOR představuje svůj nejnovější smartphone s nejdelší výdrží baterie ve své třídě

  • Výdrž baterie na jedno nabití až 3 dny
  • 16 miliónů skutečných barev na HD displeji
  • 1,4 GHz procesor
  • 8 MPx fotoaparát
  • 2 megapixelová přední VGA kamera

Společnost HUAWEI, druhý největší poskytovatel informačních a komunikačních řešení na světě, uvádí svůj nejnovější smartphone s operačním systémem Android 2.3 - HUAWEI HONOR. Jedná se o elegantní, 10.9 mm tenký výkonný telefon s 4palcovým kapacitním displejem vážící pouhých 140 gramů.

HUAWEI HONOR je vybaven 1,4 GHz procesorem, 8 megapixelovým fotoaparátem s podporou HDR a 2 megapixelovou přední VGA kamerou. Tento ultratenký smartphone disponuje 16 milióny barev na HD displeji s vysokým rozlišením 16:9 se 4palcovou FWVGA kapacitní dotykovou obrazovkou. Největší předností smartphonu HONOR je baterie 1900 mAh, díky které vydrží být telefon aktivní až tři dny na jedno nabití. „Mimořádně dlouhá životnost baterie má pro výkon chytrých telefonů zásadní význam. Touto předností se HUAWEI HONOR rázem řadí na přední místo mezi smartphony s nejdelší výdrží a 4palcovým displejem,“ uvádí David Arzt, Marketing Manager společnosti HUAWEI.
HONOR se vyznačuje snadnou ovladatelností a moderní technologií, díky které telefon poskytuje svým uživatelům mnoho nejnovějších funkcí. „Tento model plně vystihuje filosofii značky Huawei - představuje snadno ovladatelný chytrý telefon s pokročilými technologiemi, které uživatelům umožňují být stále online, bavit se a sdílet inforrmace se svými přáteli,“ dodává David Arzt.

HUAWEI HONOR bude dostupný začátkem příštího roku ve dvou barevných provedeních, v černé a bílé. Předpokládaná maloobchodní cena se bude pohybovat pod hranicí 9.000,- Kč vč. DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse