Oznámení předobjednávkových bonusů MASS EFFECT 3

4. 1. 2012 21:14    Rubrika: Tiskové zprávy

Popadněte výstroj a vyrazte do boje o Zemi v akční RPG Mass Effect 3! Přesně 9. března se Země stane dějištěm rozhodující bitvy o záchranu galaxie a Electronic Arts nabízí hráčům šanci vybavit se nejmodernějšími zbraněmi a zbrojí.

Oznámení předobjednávkových bonusů MASS EFFECT 3

Počínaje dneškem obdrží fanoušci Mass Effect 3 ke každé předobjednávce krabicové verze:

Útočnou pušku M55 Argus (M55 Argus Assault Rifle)

- Argus je smrtící na jakoukoli vzdálenost, vyniká schopností rychlé střelby dávkami, které šetří munici, a maximální přesností v akci.

Bojový komplet N7 (N7 Warfare Gear), jenž obsahuje:

o Útočnou pušku N7 Valkyrie (N7 Valkyrie Assault Rifle) – Se smrtící přesností dokáže vypálit dva projektily velké ráže jednou ranou a efektivně eliminovat postupujícího protivníka.
o Obrannou zbroj N7 (N7 Defender Armor) – S vylepšenými štíty a ochranou zdraví bude hráč schopen přežít i ty nejtvrdší bitvy a odolat nepřátelské palbě. Obranná zbroj N7 dále poskytuje:
- Zvýšenou kapacitu munice. Díky dodatečným přihrádkám na munici bude hráč vždy připraven na každou bitvu.
- Zvýšenou účinnost zbraní. Vestavěné energetické články dodávají razanci palbě z ručních zbraní.

Brokovnici AT-12 Raider (AT-12 Raider Shotgun) získají hráči, kteří si předobjednají verzi pro PC na portálu EA Origin. AT-12 Raider umí vystřelit hustý oblak broků v širokém rozptylu a je tak maximálně účinná na malou vzdálenost. Je rovněž designována pro rychlopalbu a poskytuje optimální čas na koncentraci mezi výstřely. Fanoušci objednávající přes Origin získají ještě útočnou pušku M55 Argus (M55 Argus Assault Rifle).

Sci-fi série Mass Effect se odehrává ve fiktivním vesmíru, obývaném nebezpečnými mimozemskými formami života a plném záhadných, dosud neprobádaných planet. Jde o jednu z nejlépe hodnocených herních sérii všech dob, což potvrzuje více než 200 mezinárodních ocenění.

Tiskové zprávy

Diskuse