Digitální fotoaparát Samsung DV300F

4. 1. 2012 19:44    Rubrika: Tiskové zprávy

Samsung DV300F je prvním modelem řady 2View, který je vybaven Wi-Fi technologií, jež vám umožní fotografie okamžitě sdílet se svými přáteli prostřednictvím aplikací Facebook, Picasa, Flickr či YouTube. Své snímky můžete uložit také na paměťovou kartu Micro SD, bezdrátově se připojit ke svému domácímu počítači a fotografie si okamžitě stáhnout.

Digitální fotoaparát Samsung DV300F

Vysoká kvalita autoportrétů a okamžité sdílení na sociálních sítích – to je nový fotoaparát Samsung DV300F

Samsung DV300VF vám umožní nejen zachytit své vzácné životní okamžiky díky velkému přednímu LCD displeji, ale prostřednictvím Wi-Fi připojení je také ihned sdílet se svými přáteli

Samsung Electronics Co., Ltd., přední světová společnost v oblasti digitálních médií a digitální konvergence, představila Samsung DV300F – nový přírůstek do špičkové řady fotoaparátů 2View. Samsung s tímto modelem upevňuje své vedoucí postavení na trhu a snaží se maximálně vyhovět potřebám uživatelů – jednoduše pořídit vlastní autoportréty a během okamžiku snímky sdílet se svými přáteli na sociálních sítích.

Samsung DV300F staví na úspěchu technologie Samsung 2View. Nyní představuje model s pokročilým duálním snímáním a 1,5" předním LCD displejem, díky kterému pořídíte ty nejkvalitnější snímky, ať už se nacházíte před nebo za objektivem. Funkce Child Mode vám pomůže upoutat pozornost vašich ratolestí prostřednictvím animace pro děti na předním displeji.

Samsung DV300F je prvním modelem řady 2View, který je vybaven Wi-Fi technologií, jež vám umožní fotografie okamžitě sdílet se svými přáteli prostřednictvím aplikací Facebook, Picasa, Flickr či YouTube. Své snímky můžete uložit také na paměťovou kartu Micro SD, bezdrátově se připojit ke svému domácímu počítači a fotografie si okamžitě stáhnout. Stejně tak můžete využít on-line služeb Samsung AllShare Play či Microsoft SkyDrive, které zaručí bezpečné uložení a sdílení vašich fotografií.

Designové zpracování podtrhují dokonalé vlastnosti fotoaparátu, jako 16 megapixelů, 5-ti násobný optický zoom a 25mm širokoúhlý objektiv, díky kterému zachytíte i ty největší detaily z velké vzádelnosti.

"Naším cílem je udržet si vedoucí postavení na trhu 2View fotoaparátů,“ říká Jiří Kolařík, produktový manažer divize Digital Imaging společnosti Samsung Electronics, a dodává: „Samsung DV300F je vybaven velkým LCD displejem, Wi-Fi připojením a dalšími funkcemi, které spotřebitelé u produktů tohoto typu vyžadují. Navíc všechny tyto vlastnosti podtrhuje prvotřídní design.“

Originální fotky s aplikacemi Magic Frame a Picture in picture

Fotoaparát Samsung DV300F nabízí 12 šablon zábavného pozadí a také možnost vytvářet plakáty jako vlastní umělecká díla, která mohou zdobit zdi vašeho domova. Funkce Picture in picture slouží pro vytvoření koláže ze dvou fotografií. Dojem na své známé můžete udělat také tím, že zkombinujete statický obrázek s videoklipem (Video in picture) a okamžitě jej nahrajete třeba na YouTube.

Maximální požitek s nejnovějšími funkcemi PHOTO SHOT

Využitím funkce Split Shot lze spojit až tři různé obrázky a vytvořit vlastní umělecké dílo! Můžete dokonce importovat obrázky z jiné kamery. Zábava tím ale nekončí – funkce Funny Face vám umožní přidat praštěné výrazy, komické nosy nebo šílené pohledy na snímky přátel a rodiny.

Inovativní novou funkci Artistic Brush můžete okamžitě použít k zachycení portrétu, krajiny, nebo k pořízení videoklipu a přeměnit jej na černobílé skici či plně barevné obrazy stejně jako umělec. Pak můžete předvést své umělecké vlohy na LCD obrazovce, nebo můžete jednoduše nahrát své dílo na sociální sítě, aby se každý mohl podívat, jak jste kreativní.

Nakonec s využitíím funkce Motion Photo - stejně jako v posledním hollywoodském trháku - můžete zmrazit čas kolem pohybujícího se objektu pro dramatický efekt, takže můžete zachytit přátele při skákání v parku tak, aby všichni ostatní kolem nich vypadali jako sochy.

Tiskové zprávy

Diskuse