Microsoft Flight pro PC - pokračování legendární série

9. 1. 2012 19:56    Rubrika: Tiskové zprávy

Začátečníci i zkušení piloti se mohou těšit na výzvy v podobě denních úkolů nebo pilotování jak z detailně zpracované kabiny letadla, tak i z pohledu třetí osoby. Hra bude ke stažení zcela zdarma. Již dnes je ovšem možné se přihlásit do otevřeného beta testu.

Microsoft Flight pro PC - pokračování legendární série

Společnost Microsoft představila detaily včetně očekávaného data spuštění leteckého simulátoru Microsoft Flight pro stolní počítače

Společnost Microsoft uvede v průběhu jara letošního roku nové pokračování série leteckých simulátorů Microsoft Flight pro PC. Hra bude ke stažení zcela zdarma. Již dnes je ovšem možné se přihlásit do otevřeného beta testu. Simulátor nabídne leteckým nadšencům realistický pohled na souostroví Havaj a Big Island podle reálné geografické předlohy z ptačí perspektivy, realistickou grafiku a dynamické povětrnostní podmínky. Začátečníci i zkušení piloti se mohou těšit na výzvy v podobě denních úkolů nebo pilotování jak z detailně zpracované kabiny letadla, tak i z pohledu třetí osoby.

Stažením hry z Games for Windows LIVE hráč odemkne přístup k dodatečnému stažitelnému obsahu, který zahrnuje legendární Boeing Stearman a další přídavky do hry. Společnost plánuje hru o nové lokace a světová letiště v chystaných DLC.

V simulátoru Microsoft Flight může hráč pilotovat nejznámější letadla celé historie aviatiky včetně nového sportovního letadla od společnosti ICON. Spolupráce studia s výrobcem ICON umožní fanouškům hry si vyzkoušet letadlo ICON A5, které se do světové produkce dostane teprve na konci roku 2012.

Tiskové zprávy

Diskuse