Philips 241P4QPYES - profesionální LCD

9. 1. 2012 18:17    Rubrika: Tiskové zprávy

Full HD monitor využívající zobrazovací technologii AMVA s W-LED podsvícením. Pro dosažení maximální úspory elektrické energie je monitor vybaven PowerSensorem. Philips 241P4QPYES přichází i s USB hubem se čtyřmi USB 2.0 porty a stereo reproduktory.

Philips 241P4QPYES - profesionální LCD

AMVA technologie zaručuje věrné barvy z velkých pozorovacích úhlů
SmartContrast 20 000 000:1 pro dokonalé detaily černé
PowerSensor pro úsporu elektrické energie
Pro maximální pohodlí uživatele USB hub, PIVOT, DisplayPort

Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic představila svoji novou generaci AMVA monitorů. Prvním zástupcem je model Philips 241P4QPYES. Tento monitor je díky své široké výbavě vhodný na jakoukoli profesionální práci.

Monitor Philips 241P4QPYES je 24“ Full HD monitor využívající zobrazovací technologii AMVA s W-LED podsvícením. Technologie AMVA zaručuje monitoru skvělé pozorovací úhly, věrné barvy, jasný, živý obraz a velké pozorovací úhly. Pro dosažení maximální úspory elektrické energie je monitor navíc vybaven PowerSensorem, který sleduje přítomnost uživatele před monitorem a v případě jeho nepřítomnosti automaticky sníží jas, čímž je schopen ušetřit až 80 % nákladů na provoz. Navíc má monitor na zadní straně i klasický vypínač, takže je možné jej úplně odpojit od elektrické sítě.

Pro maximální pohodlí uživatele je monitor vybaven ergonomickým podstavcem SmartErgoBase s funkcí PIVOT, který umožňuje uživateli nastavit si nejlepší pracovní pozici. Philips 241P4QPYES přichází i s USB hubem se čtyřmi USB 2.0 porty a stereo reproduktory. Monitor propojíte s ostatními zařízeními pomocí standardního VGA vstupu, digitálního DVI-D a navíc je vybaven i DisplayPortem. Pro zvýšení komfortu je monitor vybaven výstupem na sluchátka.

Monitor zakoupíte za doporučenou koncovou cenu 5670 Kč bez DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse