Logitech HD Pro Webcam C920 - Full HD 1080p

10. 1. 2012 14:57    Rubrika: Tiskové zprávy

Logitech představuje webovou kameru pro video hovory v plném vysokém rozlišení Full HD 1080p. Díky využití vyspělé komprimační technologie H.264 můžete posílat videoklipy ve Full HD 1080p nebo fotografie s rozlišením 15 megapixelů rychle a jedním kliknutím.

Logitech HD Pro Webcam C920 - Full HD 1080p

Nový model poskytuje oslnivou kvalitu video hovorů přes Skype s křišťálově čistým obrazem

Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) představila webovou kameru Logitech® HD Pro Webcam C920, která ještě mnohem více než dosud usnadňuje záznam videa v plném vysokém rozlišení Full-HD 1080p, jehož zpracování bude rychlejší a plynulejší a poběží bez problémů na více typech různých počítačů. Tato kamera nabízí kvalitu, která až bere dech, a vaši přátelé a blízcí vás budou moci vidět a slyšet jako ve skutečnosti.

„Lidé, kteří si chtějí uchovat kontakt i navzdory velkým vzdálenostem, se stále více upínají na video hovory,“ řekl Todd Walker, brand manager ve společnosti Logitech. „Bez ohledu na to, zda hovoří s přáteli, rodinou nebo kolegy, chtějí na monitoru vypadat co nejlépe díky ostrému, vysoce kvalitnímu obrazu. Přesně to nabízí Logitech HD Pro Webcam C920 jakožto první webová kamera, která díky naší spolupráci se společností Skype umožňuje videohovory s rozlišením 1080p.“

Kamera Logitech HD Pro Webcam C920 snímá obraz s plným vysokým rozlišením Full HD 1080p a usnadňuje kontakt mezi přáteli pomocí aplikace Skype® nebo uživatelé mohou využít aplikaci Windows Live™ Messenger s vysokým rozlišením 720p. Díky využití vyspělé komprimační technologie H.264 můžete posílat videoklipy ve Full HD 1080p nebo fotografie s rozlišením 15 megapixelů rychle a jedním kliknutím na Facebook, Twitter™ nebo YouTube™ (je nutné mít vytvořený účet). Abyste mohli vychutnat přednosti video hovorů v rozlišení 1080p, je nezbytné si stáhnout nejnovější verzi aplikace Skype: Skype 5.7 Beta for Windows.

Technologie Logitech Fluid Crystal™ je jádrem, které tuto webovou kameru odlišuje od ostatních. Kromě plynulejšího pohybu obrazu bez obtěžujícího trhání získáte ostřejší obraz, bohatší barvy a čistší zvuk – aby vás vaši milovaní doslova mohli vidět a slyšet detailněji – i přesto, že třeba nemáte nejnovější výkonný počítač. Webová kamera Logitech HD Pro Webcam C920 se navíc může pochlubit optikou Carl Zeiss a špičkovým automatickým ostřením ve 20 krocích, což je dosud nejplynulejší autofokus společnosti Logitech s nejcitlivější odezvou. A protože být slyšen je stejně důležité jako být viděn, snímají dva mikrofony umístěné na obou stranách webové kamery přirozený stereo zvuk.

Webová kamera Logitech HD Pro Webcam C920 se bude nabízet i zákazníkům z firemního sektoru, jimž může nabídnout mnohem lepší zážitek při pořádání video konferencí a sjednocené komunikace. Více informací je možné získat na adrese www.logitech.com/business.

Cena a dostupnost

Očekává se, že webová kamera Logitech HD Pro Webcam C920 bude v Evropě k dostání počátkem ledna 2012 za doporučenou maloobchodní cenu 2499 Kč. Podrobnější informace můžete získat na adrese www.logitech.com nebo na našem blogu.

Tiskové zprávy

Diskuse