Smart fotoaparáty Samsung WB850F, WB150F a ST200F

10. 1. 2012 22:26    Rubrika: Tiskové zprávy

Fotoaparáty Samsung WB850F, WB150F a ST200F nabízí nejen zdokonalený optický zoom a lepší kvalitu fotografií, ale především velmi usnadní sdílení a ukládání fotografií díky integrované Wi-Fi.

Smart fotoaparáty Samsung WB850F, WB150F a ST200F

Širokorozsahový zoom a Wi-Fi konektivita – to jsou nové revoluční cestovní Smart fotoaparáty Samsung

Nová řada Smart fotoaparátů Samsung WB850F, WB150F a ST200F usnadňuje focení, sdílení i ukládání fotografií v úžasné kvalitě. Díky funkci Motion Photo můžete dokonce rozpohybovat své fotografie!

Přední světová společnost v oblasti digitálních médií a digitální konvergence Samsung Electronics Co., Ltd. představila novou řadu Smart fotoaparátů s vestavěným Wi-Fi. Fotoaparáty Samsung WB850F, WB150F a ST200F nabízí nejen zdokonalený optický zoom a lepší kvalitu fotografií, ale především velmi usnadní sdílení a ukládání fotografií díky integrované Wi-Fi. Kompaktní, lehká a odolná konstrukce je přímo stvořená pro kvalitní a přitom pohodlné fotografování na cestách.

Nová SMART Wi-Fi technologie Samsung má za cíl změnit způsob, jakým uživatelé fotí, sdílí a ukládají fotografie. S novými Smart fotoaparáty Samsung s širokorozsahovým zoomem již není potřeba nosit s sebou velké množství kabelů, protože je možné díky funkci Auto Backup své fotografie jednoduše přehrát na svůj pevný disk. Zároveň je možné nahrát fotografie na Samsung AllShare Play a Microsoft SkyDrive a mít je stále přístupné.

Nejlepší moment z celého cestování je chvíle, kdy se vrátíte domů a své fotografické úlovky ukážete rodině či přátelům. S integrovanou Wi-Fi je to rychlejší a snazší než kdykoli předtím. Fotografie nyní můžete přímo poslat emailem nebo je sdílet prostřednictvím sociálních sítí, jako jsou Facebook nebo Picasa. Video poté můžete nahrát na YouTube. To vše jen několika jednoduchými kroky.

Fotoaparát Samsung WB850F využívá GPS a Live Landmark, díky čemuž umožňuje stáhnout mapy a zjistit informace o blízkých lokalitách pouhým stisknutím tlačítka. Další užitečnou funkcí je Digital Compass, který udává aktuální polohu a vzdálenost od zajímavých míst, zatímco funkce MapView vám zajistí stažení aktuálních map.

Stejně jako předchůdci řady WB, i fotoaparáty Samsung WB850F, WB150F a ST200F usnadňují zachycení neuvěřitelných detailů svými širokorozsahovými zoom objektivy. Nyní můžete zblízka zachytit i takové záběry, které byly dříve mimo dosah. Fotoaparát Samsung WB850F je vybaven prozatím nejvýkonnějším 21x optickým zoomem, model WB150F impozantním 18x optickým zoomem a model ST200F 10x optickým zoomem. Pro co nejlepší zachycení detailů disponují všechny modely více než 12 megapixelovými snímači (16,2 megapixelů u WB850F a rozlišení 14,2 megapixelů u WB150F). Samsung WB850F je vybaven také průkopnickou funkcí BSI CMOS technologie pro snížení šumu a zkreslení, a to i za špatných světelných podmínek. Všechny úžasně jasné detaily si můžete vychutnat na třípalcovém VGA AMOLED displeji.

Jiří Kolařík, produktový manažer divize Digital Imaging společnosti Samsung Electronics, říká: „Fotografování a následné prohlížení fotografií s přáteli a rodinou je jedním z nejpříjemnějších aspektů cestování. Jde o víc, než jen o pouhé vzpomínky – fotografie jsou nedílnou součástí našich zážitků. Možnost šetřit paměť a sdílet snímky okamžitě, je to, co zákazníkům prozatím chybělo. Proto jsme do nových Smart fotoaparátů integrovali Wi-Fi technologii, díky které mohou nyní uživatelé jednoduše fotografie ukládat a sdílet.“

Pochlubte se nezapomenutelným videem ve Full HD

Ať už natáčíte na karnevalu v Rio de Janeiro nebo vyhlídku na vrcholu nejvyšší budovy světa, řada fotoaparátů Samsung určených na cestování umožňuje podělit se o jedinečné video ve vysokém rozlišení. Fotoaparát Samsung WB850F dokáže zachytit úžasné detaily v rozlišení Full HD 1080/30p a 1080/60i pro záběry velkolepé scenérie, zatímco fotoaparáty Samsung WB150F a ST200F nabízí rozlišení 720/30p HD.

Oživte jakoukoli fotografii pomocí Motion Photo

Jediná osoba kráčející davem soch, nebo osamělý strom ohýbající se ve větru - s využitím funkce Motion Photo lze jeden prvek normální fotografie oživit, zatímco zbytek fotografie zůstane statický i nadále. Takto upravovat fotografie je možné ihned přímo ve fotoaparátu a prostřednictvím Wi-Fi je můžete okamžitě sdílet se svými přáteli. Tato funkce je k dispozici u fotoaparátu ST200F.

Snadná cesta k nejlepšímu snímku

S fotoaparáty Samsung WB850F a WB150F si uživatelé mohou vyzkoušet své fotografické dovednosti s plně ručním ovládáním, a to i s využitím optické stabilizace obrazu (k dispozici u všech modelů – Samsung WB850F, WB150F a ST200F) nebo funkce Smart Auto 2.0, která identifikuje a automaticky vybere nejvhodnější ze scénických režimů pro poskytnutí nejlepšího možného výsledku. Od ohňostroje ke spoře osvětleným scénám, technologie detekce scény určuje podmínky snímání a automaticky přizpůsobuje nastavení pro dosažení perfektních výsledků.

Live Panorama – všechno podstatné na jednom snímku!

Funkce Live Panorama, dostupná u modelů Samsung WB850F, WB150F a ST200F, umožňuje zachytit ještě více akce a usnadňuje pořízení rozsáhlých panoramatických snímků, které si nenechají ujít žádný z detailů – od rozlehlých horských vrcholů až po velké skupiny přátel. Funkce Live Panorama umožňuje snadné fotografování velkých scén jednoduše podržením spouště fotoaparátu a jeho posunováním v požadovaném směru. Uživatelé si navíc mohou prohlédnout celou scénu na LCD obrazovce.

Zábavné funkce pro nový rozměr zážitků z cest

Funkce Split Shot umožňuje spojit až tři různé obrázky a vytvořit tak vlastní umělecké dílo. Využitím funkce Magic Frame je možné umístit vybraný objekt do vtipného pozadí – na výběr je mnoho připravených šablon, například filmové billboardy, plakáty, nebo časti jiných fotografií – a tím vlastní fotografie získá zcela nový výraz. Na výběr je také funkce Picture in Picture, se kterou je možné namixovat vlastní dva snímky, nebo snímek a video, a vytvořit tak originální koláž vlastních vzpomínek. V neposlední řadě je u všech fotoaparátů na cesty s širokorozsahovým zoomem k dispozici funkce Funny Face, která dokáže ohýbat, roztahovat a deformovat obličeje. Pouhým zmáčknutím pětibodového ovladače lze zvětšovat hlavy, nosy, nebo vytvářet směšné karikatury. A při pohybu fotoaparátem funkce Face Tracking uchová vtipné výrazy přesně tak, jak je uživatel zamýšlí.

Tiskové zprávy

Diskuse