Nový systém švihu a podpora Kinectu pro Xbox 360

11. 1. 2012 15:11    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Electronic Arts oznámila, že slavná golfová videoherní série Tiger Woods PGA TOUR se dočká dalšího pokračování. Nabídne podporu pohybového ovladače Kinect pro Xbox 360, golfovou kariéru Tigera Woodse, onlinové prvky a funkce sociálních sítí.

Nový systém švihu a podpora Kinectu pro Xbox 360

Sběratelská edice navíc přinese rozšířený přístup k turnaji Masters a hřištím Augusta National Golf Club. Tituly Tiger Woods PGA TOUR 13 a Tiger Woods PGA TOUR 13: The Masters Collector’s Edition jsou již 22. pokračováním této videoherní golfové série vycházející pod značkou EA SPORTS. Na českém a slovenském trhu se hra začne prodávat od 30. března ve verzích pro Xbox 360 a PlayStation 3.

Díky rozsáhlé modernizaci systému a mechaniky švihu přinese Tiger Woods PGA TOUR 13 bezkonkurenční ovládání rychlosti švihu, pozice míče a postavení. Hráči si tak budou moci zkoušet nekonečné varianty a kombinace švihů podle skutečných profesionálů z PGA TOUR. Navíc s využitím kompletní integrace Kinectu pro Xbox 360, včetně hlasového ovládání, smazává hra rozdíl mezi reálným a virtuálním golfem.

Tiger Woods PGA TOUR 13 a The Masters Collector’s Edition obsahují řadu funkcí a rozšíření, díky nimž se golfisté budou cítit jako na skutečném hřišti:

  • Kompletní kontrola nad vlastním švihem
  • 22 profesionálních licencovaných golfistů
  • Plná integrace podpory pohybových ovladačů Kinect a PlayStation Move
  • Úspěchy golfové kariéry Tigera Woodse
  • Režim Online Country Clubs
  • Exkluzivní obsah verze The Masters Collector’s Edition – pět bonusových turnajů, tréninkové zařízení Augusta National Golf Club a slavné tříparové hřiště nebo originální Green Jacket Presentation. Detaily budou odhaleny v týdnu od 6. března.

Tiger Woods PGA TOUR 13 a Tiger Woods PGA TOUR 13: The Masters Collector’s Edition budou zapojeny do programu EA SPORTS Season Ticket. Předplatitelé služby Season Ticket získají přístup k plným digitálním verzím těchto her tři dny před jejich oficiálním uvedením do prodeje. Další informace naleznete na oficiální stránce www.easports.com/golf nebo na sociální síti Facebook www.facebook.com/easports.czsk.

Tiskové zprávy

Diskuse