Spencer Hart vsadil na technologie HP

18. 1. 2012 16:46    Rubrika: Tiskové zprávy

Luxusní krejčovství přešlo na servery, úložiště a síťová řešení HP, které mu zajistí rychlejší a spolehlivější komunikaci se zákazníky. Krejčovství Spencer Hart šije obleky na míru a další pánské módní oblečení pro významné osobnosti a celebrity, mezi nimiž nechybí například David Beckham, James Corden, Lawrence Dallaglio či Robbie Williams.

Společnost HP oznámila, že luxusní krejčovství Spencer Hart přešlo na řešení HP konvergované infrastruktury, které mu usnadní podmínky pro expanzi na celosvětový trh.

Vzhledem k rostoucímu objemu požadavků svých zákazníků se nyní společnost Spencer Hart rozhodla rozšířit svou působnost a kromě zastoupení v Londýně provozovat prodejny po celém světě.

Pro rozšíření svých obchodních aktivit potřebovala společnost Spencer Hart nahradit stávající zastaralou a nepružnou IT infrastrukturu. Díky širokému produktovému portfoliu HP mohlo krejčovství Spencer Hart vybrat řešení přímo na míru – cenově efektivní IT infrastrukturu pro rychlou a bezpečnou správu dat při všech svých provozních operacích.

„S nárůstem našich obchodních aktivit vzrůstá i potřeba co nejefektivnějšího využití interních IT zdrojů,“ řekl Gavin Barrett, předseda představenstva Spencer Hart. „HP nám poskytuje snadno spravovatelnou IT infrastrukturu složenou ze serverů, datových úložišť a pokročilých síťových prvků. Díky ní se podstatně zvýšily naše provozní možnosti a dosahujeme rychlosti, nutné k uspokojení požadavků zákazníků po celém světě.“

Společnost Spencer Hart si pro celosvětovou expanzi vybrala následující řešení z portfolia HP konvergované infrastruktury:

- Servery HP ProLiant DL380 G7, které zajišťují špičkový výkon a spolehlivý provoz pro zajištění nepřetržitého chodu. Tyto servery se snadnou konfigurací a údržbou jsou navíc jednoduše škálovatelné pro případ budoucích dále rostoucích IT nároků.
- Vysoce dostupné přepínače HP E2510 nabízející rychlou a bezpečnou komunikaci mezi centrálou společnosti Spencer Hart a jejími jednotlivými pobočkami.
- Páskovou jednotku HP Ultrium 920 SAS pro ochranu dat; jejím prostřednictvím probíhá automatické zálohování dat pro možnost rychlé obnovy v případě havárie.

Celé řešení HP konvergované infrastruktury je snadno spravovatelné i malým IT oddělením společnosti Spencer Hart a doplňuje jej smlouva o podpoře prostřednictvím služeb HP Technology Services pro bezproblémový výkon a spolehlivost.

Konvergovaná infrastruktura HP je klíčovým prvkem strategie Instant-On Enterprise, která ve světě nepřetržité konektivity umožňuje využívat technologie při veškeré spolupráci se zákazníky, zaměstnanci, partnery a občany.

Tiskové zprávy

Diskuse